next event
search
AMIRA TAHRI (8 jr) WERELDKAMPIOEN (-26 kg) TIJDENS UNIFIED WORLD CHAMPIONSHIPS IN ITALIEBron foto:

AMIRA TAHRI (8 jr) WERELDKAMPIOEN (-26 kg) TIJDENS UNIFIED WORLD CHAMPIONSHIPS IN ITALIE

Oct 30, 2017 Deze week is de 8 jarige Amira Tahri wereldkampioen geworden tijdens Unified World Championships in Carrara Italië.

Tahri vocht haar eerste partij tegen de Zweedse Anderson die moest opgeven na harde lowkicks op de bovenbenen. De tweede partij vocht Tahri tegen de Schotse Annie. Tahri wist deze partij overtuigend te winnen. In de finale stond zij tegen de Nederlandse Jenna. De dames zetten een echte bikkelpartij neer die Tahri naar zich toe wist te trekken.

Verzot op trainen
Amira is verzot op trainen. Vier keer in de week traint zij bij Aad Aldus van Sportcentrum Eagle Gym in Capelle aan den IJssel. Daarnaast traint zij zelf na schooltijd ook in en rondom huis. Zo traint zij altijd haar buikspieren, doet zij push ups, loopt 8km hard en is Amira altijd in voor wat padswork met haar vader. Ook vindt ze het super leuk om zo nu en dan eens extra te trainen met bijvoorbeeld Hafid El Boustati of Ismael ‘Mr Pain’ Londt.

Grote voorbeelden
Naast al het trainen kijkt Amira vaak naar haar grote voorbeelden op televisie en Youtube. De partijen inclusief opkomsten van bijvoorbeeld Anissa Haddaoui, Ibrahim El Boustati, Badr Hari en Mr Pain komen vaak voorbij. Ook is zij met regelmaat te vinden op kickboksgala’s, ze kan er geen genoeg van krijgen.

Fightrecord
Eerder dit jaar vocht Tahri haar eerste partij die zij won op TKO. Later vocht zij een toernooi in Venray waar zij een mooie tweede plaats behaalde. Nu wereldkampioen en het jaar is nog niet voorbij. We gaan nog veel horen van deze pittige dame!



REACTIES