next event
search
RingFight Promotions presents Enfusion's 5th anniversaryBron foto:

RingFight Promotions presents Enfusion's 5th anniversary

Oct 20, 2017 Dat ze gaan uitpakken op het 5-jarig jubileum van Enfusion staat als een paal boven water. Vooral na het aankondigen van de wereldtitelpartij tussen Ozcan en Souwer en de superfight tussen Ben-Moh en Kraus.

Als kers op de taart kondigen ze hun volgende CLASH aan tussen regerend wereldkampioen Luis Tavares en voormalig wereldkampioen Ismael Lazaar. Zij zullen gaan strijden om de felbegeerde wereldtitel. Deze partij betreft tevens een rematch waar iedereen reikhalzend naar uit kijkt en wat gegarandeerd de nodige speculaties zal gaan opleveren. Tijdens hun eerste ontmoeting in 2012 had Lazaar aan het langste eind getrokken door unaniem op punten te winnen van Tavares. Beiden hebben ondertussen een enorme groei doorgemaakt en genieten tegenwoordig veel aanzien in de vechtsport scene.

Ismael Lazaar is en blijft een ware publiekslieveling en wilt met deze partij koste wat kost ''zijn'' wereldtitel terug. Hij heeft hier duidelijk zijn zinnen op gezet en is vastberaden dat dit ook zal gaan gebeuren. Hij heeft eerder dit jaar een zeer verdienstelijke partij gedraaid tegen niemand minder dan Rico Verhoeven en heeft laten zien dat hij zeker niet voor hem onder doet. Hij deinst voor niemand terug en bezit een KO ratio van maar liefst 70 procent. Er is geen enkele vechter met een betere incasseringsvermogen. Lazaar is namelijk nooit KO gegaan en heeft zelfs nooit 8 tellen gehad. Overal waar hij vecht kan hij op onvoorwaardelijke steun rekenen van het aanwezige publiek. Als reactie op de uitdaging van Tavares gericht aan Badr Hari laat Lazaar weten dat hij toch maar eerst voorbij hem moet zien te komen.

De prestaties van Luis Tavares zijn echt indrukwekkend te noemen. Hij is de onbetwiste nummer 1 van de -95kg divisie na overtuigende winsten op Sikking, Boubkhari, Jorge en Cairo en heeft vanuit sportieve beweegredenen eerder dit jaar de overstap gemaakt naar de zwaargewicht divisie. Vol zelfvertrouwen heeft hij de toenmalige wereldkampioen Wilnis uitgedaagd voor de wereldtitel en op 30 september j.l heeft hij ook deze weten te veroveren. Gevolg daarvan is dat hij nu wereldkampioen is in 2 verschillende gewichtsklassen en dat is echt een enorme prestatie. Hij is technisch hoogbegaafd , beweeglijk en heeft de capaciteiten in huis om een tegenstander totaal te ontregelen. Hij heeft nog een appeltje te schillen met Lazaar en vol zelfvertrouwen is hij er zeker van dat hij dit ook zal gaan bewerkstelligen. ''voor alles is een eerste keer ook voor Lazaar, 17 februari gaat hij KO in Eindhoven!" Aldus de zelfverzekerde Tavares.

''It takes two to tango'' en laat dat nu net de reden zijn waarom Ringfight Promotions voor deze partij tussen ''THE STAR'' versus ''THE INFAMOUS"' heeft gekozen.

Vanaf 1 november 2017 start de online voorverkoop via www.ringfightpromotions.com . Voorkom teleurstellingen en zorg dus dat je er op tijd bij bent!




REACTIES