next event
search
Staredown Manhoef en Bonjasky loopt bijna uit de handBron foto:

Staredown Manhoef en Bonjasky loopt bijna uit de hand

Oct 6, 2017 Melvin Manhoef en Remy Bonjasky nemen het op 29 oktober tegen elkaar op tijdens de World Fighting League. Dinsdag hielden de mannen een staredown en daar ging het er niet bepaald lief aan toe...
De gebruikelijke praatjes om elkaar te imponeren kwamen al snel uit de monden, maar duidelijk te zien was dat Manhoef zich echt een het opwinden was. "Weet je waarom ik zo bijzonder ben? Ik ben f*cking 1.74, met m'n f*cking slippers aan ben ik 1.76. Ik weeg f*cking 80 kilo. En ik kom gewoon naar jullie f*cking League en ik kom je gewoon driven. Het interesseert me niet."

Klein
Bonjasky werd daar een beetje cynisch van. "Laten we zeggen dat je bijzonder bent. Als je gaat meedoen met de grote jongens, moet je niet gaan zeuren om je 1.74. Als je meedoet met de grote jongens moet je je groot gedragen, maar jij bent nog steeds klein."

Jay Jay redt de boel
De heren stonden als 2 kemphanen die elkaar elk moment konden aanvliegen tegenover elkaar, waardoor presentator Jay Jay Boske de boel moest komen sussen. Dat belooft wat!

Bron



REACTIES