next event
search
Enfusion 55 Amsterdam - Prijsvraag (win 2 gratis kaarten)Bron foto:

Enfusion 55 Amsterdam - Prijsvraag (win 2 gratis kaarten)

Nov 7, 2017 Op zaterdag 11 november vind vanuit de Sporthallen Zuid in Amsterdam de 55e editie van Enfusion Live plaats.

Enfusion € 100.000,- Toernooi
Deze Enfusion editie staat in het teken van de voorronde van het Enfusion “The Final 8” € 100.000,- toernooi, dat op 8 december in Abu Dhabi plaats vindt. 8 top vechters gaan in de woestijn het gevecht aan met elkaar om te strijden voor die felbegeerde hoofdprijs van € 100.000.-. Top vechters als Superbon Banchamek, Mohamed Khamal, Nordin Ben Moh en Diogo Calado hebben zich door middel van een Wildcard al verzekerd van deelname aan dit prestigieuze toernooi. De overige 4 vechters zullen zich moeten kwalificeren op het aanstaande evenment van Enfusion in Amsterdam

Enfusion kwalificatie deelnemers
Om verzekerd te zijn van deelname aan het “The Final 8”-toernooi in Abu Dhabi zullen 8 geselecteerde vechters zich moeten kwalificeren voor 1 van de laatste 4 beschikbare plekken in dit toernooi. Enfusion heeft dan ook enkele aankomende toppers in de -72,5kg gewichtsklasse kunnen matchen, die het publiek in Amsterdam garanderen van spektakel in de ring. Enfusion Show Reality deelnemer Regilio van den Ent gaat de strijd aan met Redouan Laarkoubi “The Gladiator”. De populaire Amsterdamse vechter Aziz Kallah “AK 47” neemt het op tegen de meervoudige kampioen Ludo Millet uit Frankrijk. Vanuit Engeland komt de sterke Muay Thai vechter Jordan Watson naar Amsterdam om te laten zien waarom hij de Nr. 1 van Engeland is. Het is aan Endy Seemeleer om de Engelsman met lege handen naar huis te sturen en zichzelf te verzekeren van deelname aan “The Final 8”.

Tayfun Ozcan vs Petchchaiyo Benchamek
De laatste twee deelnemers van deze voorronde is bij vele de partij om naar uit te kijken. De -72,5kg Enfusion League winnaar Tayfun Ozcan neemt het op tegen de -72,5kg Enfusion Reality Show winnaar Petchchaiyo Banchamek uit Thailand. Tayfun had een Wildcard ontvangen maar heeft deze afgeslagen omdat hij zijn plek in het “The Final 8”-toernooi wil verdienen door de Thai te verslaan op 11 november as in Amsterdam, Sporthallen Zuid. Meervoudig kampioen Petchchaiyo Banchamek is niet de makkelijkste tegenstander, hij heeft inmiddels meer dan 150 partijen gevochten waarvan hij er 120 van heeft weten te winnen. Deze partij zal het hoogtepunt van de avond worden.

Enfusion Amsterdam FightCard
Uiteraard bestaat het programma van Enfusion Amsterdam niet alleen uit deze 8 vechters. De organisatie heeft er voor gekozen om een selectie van internationale en lokale vechters naar Amsterdam te halen. Het publiek kan dan ook gaan genieten van vechters als Yassin Baitar België, Atik Askarzadeh uit Afghanistan, en lokale vechters zoals Marvin Monteiro, Anouar Lahmaj en Chellina Chirino.

Prijsvraag
Welk jubileum wordt er in februari gevierd bij Enfusion en wie is jouw favoriet voor het € 100.000,- toernooi in Abu Dhabi

Stuur je antwoord naar [email protected] en maak kans op twee gratis kaarten voor Enfusion 55 Amsterdam


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Fight Night Sydney: Weigh-in Highlight
 

Fight Night Sydney: Weigh-in Highlight

MMA 
Check out the weigh-in highlight between Fabricio Werdum and Marcin Tybura
18 November 2017 / door Kemal bekijk
UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum - Media Conference Call
 

UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum - Media Conference Call

MMA 
In advance of UFC FIGHT NIGHT: BISPING vs GASTELUM, UFC will host a media conference call with the two athletes competing in the five-round main event on Wednesday, Nov. 15 at 3 p.m. PT/6...
17 November 2017 / door Kemal bekijk
KO of the Week: Tim Means vs John Howard
 

KO of the Week: Tim Means vs John Howard

MMA 
Tim Means faces off against Belal Muhammad in an important welterweight match up at Fight Night Sydney on Saturday, November 18 live on FS1.
16 November 2017 / door Kemal bekijk
GLORY Redemption: Press Conference Highlights
 

GLORY Redemption: Press Conference Highlights

KICKBOKSEN 
Check out the highlights from the GLORY Redemption Press Conference in Rotterdam, The Netherlands as Rico Verhoeven and Jamal Ben Saddik preview their upcoming bout on UFC.TV PPV December...
15 November 2017 / door Kemal bekijk
Ryan Garcia Knock Outs
 

Ryan Garcia Knock Outs

BOKSEN 
Ryan 'Kingry' Garcia Knock Out Compilation
14 November 2017 / door Kemal bekijk
Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6
 

Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6

BOKSEN 
Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6
13 November 2017 / door Kemal bekijk