next event
search
Fred Sikking reageert op rectificatie uitslagBron foto:

Fred Sikking reageert op rectificatie uitslag

Nov 1, 2017 Fred Sikking vocht afgelopen weekend tijdens The Final 16 van de World Fighting League tegen Boy Boy Martin. Dit gevecht werd onterecht door Sikking gewonnen maar deze uitslag werd een dag later gerectificeerd door de FOG

Het persbericht en rectificatie van de FOG lees je HIER

Fred Sikking plaatste onderstaande reactie op het besluit van de FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten) op zijn Social Media account:

"Dames en Heren
Er is de laatste uren veel gebeurd omtrent mijn optreden bij de WFL final 16. Zoals inmiddels bij vele bekend is de uitslag van mijn wedstrijd tegen Boy Boy Martin omgezet naar winst voor mijn tegenstander. De oorzaak ligt bij de jury/scheidsrechter het gevolg ligt echter bij mij. Of de uitslag wel of niet terecht is laat ik verder aan anderen over. De verantwoordelijkheid leg ik ook zeker niet bij de World Fighting League of Boy Boy Martin.
Als hij deze wedstrijd heeft gewonnen neem ik mijn verlies als een man. Verder ben ik trots dat ik op dit prachtige gala mij heb mogen meten met deze grote kampioenen. Dankbaar ben ik de organisatie en in het bijzonder Melvin Manhoef dat ik onderdeel mocht zijn van dit spektakel. Winst of verlies ik heb alles gegeven en gestreden zoals men van mij gewend is.
Als laatste wil ik alle fans bedanken voor hun steun en aanmoedigingen ik had jullie graag de volgende ronde weer een mooie partij willen geven."





REACTIES