next event
search
Joshua reageert eindelijk op uitdagingen FuryBron foto: thedrum.com

Joshua reageert eindelijk op uitdagingen Fury

Nov 16, 2017 Anthony Joshua is op dit moment ongenaakbaar. De Engelse zwaargewicht won in zijn bokscarrière alle 20 potjes, en ook nog eens allemaal via een (technical-)knockout. Tyson Fury - die voor het laatst in 2015 een wedstrijdje bokste - denkt dat hij Joshua kan verslaan.
De afgelopen weken gooide Fury meerdere malen een tweetje eruit naar Joshua waarin stond dat 'ie hem ging pakken. Nu heeft AJ eindelijk gereageerd op alle berichtjes.



Noncha
Joshua weet ook dat Fury even stil heeft gezeten. "Een deel van me zegt dat hij niet relevant is, aangezien hij niet vecht", vertelt de Engelsman in gesprek met IFL TV. "Met alle respect, maar ik kan me alleen uiten over boksers die nog actief zijn."

Toch wil AJ diep van binnen in de ring stappen met Fury. "Aan de andere kant, ik heb Tyson Fury nodig", erkent hij. "Ik wil hem, zodat ik tegen hem kan vechten. Ik wil Fury uitdagen. Als hij terug is kan ik zeggen: 'ja ik heb gekeken naar hoe hij traint', maar daar kan ik nu niet over praten", sluit Joshua af.

Bron



REACTIES