next event
search
Kom jij ons team versterken ?Bron foto:

Kom jij ons team versterken ?

Nov 20, 2017 Het gaat goed met Mixfight, we zijn al sinds 2004 een van de grootste vechtsport websites van de Benelux en we doen ons uiterste best om dit zo goed mogelijk te doen.

En met succes, als we de bezoekersaantallen mogen geloven. Toch blijven we streven naar nóg meer en nóg betere artikelen en daarom zijn we opzoek naar enthousiaste schrijvers, die het reeds bestaande team achter Mixfight willen versterken.

Mixfight zoekt voor haar nieuwsportaal online reporters die onze medefans voorzien van de laatste scoops, rumours en informatie uit vechtsportland. Omdat we graag willen garanderen dat ons portaal altijd het beste nieuws heeft is enige inhoudelijke kennis van de sport uiteraard een vereiste.

Ben jij die fan die altijd de eerste nieuwtjes heeft? Beheers jij de Nederlandse taal goed in schrift en heb je affiniteit met digitale content? Interesse?

Neem dan contact met ons op en stuur ons een E-Mail

Bovendien willen we ook vechters, trainers, en sportscholen oproepen om ons regelmatig op de hoogte te houden van allerhande gebeurtenissen. Dat wilt niet zeggen dat we alles zullen plaatsen, maar wanneer wij ergens nieuws in zien dan willen we er graag over schrijven. Datzelfde geldt voor fans, promotors en andere organisaties en bedrijven die zich bezig houden met vechtsport.






REACTIES