next event
search
SLAMM ‘Almere ’s Finest’ ism WMMAABron foto:

SLAMM ‘Almere ’s Finest’ ism WMMAA

Nov 19, 2017 SLAMM werkt voor het MMA samen met de WMMAA op gala's.

Zaterdag 25 november a.s. zal het bekende Slamm weer een gala organiseren in Almere onder het motto ‘Almere’s Finest’. Voor het uitgebreide MMA gedeelte deze dag werkt Slamm samen met de grote overkoepelende organisatie de WMMAA. Gevolg van deze samenwerking is dat MMA vechters zich in de kijker kunnen spelen en aanspraak maken op deelname bij de bekende M-1.

Naast diverse MMA partijen op amateur regels zullen er ook twee MMA Por partijen zijn. Kuku Victor zal het opnemen tegen Mohamed Elawil en Joey Berkenbos tegen Jermain de Weert.

Naast al deze MMA sensatie zal er uiteraard ook veel te genieten zijn voor de kickboks en MuayThai fans. Naast een uitgebreide line up zal er zal een toernooi in de B-Klasse zijn op MuayThai regels met elleboog beschermers. In dit viermans toernooi zal op Full MuayThai rules worden gevochten met elleboog beschermers. Voor de winnaar van dit toernooi is er een prijzengeld van 1000 euro.

Net als in het MMA zijn er ook in het kickboksen twee hoofdpartijen. In de A-Klasse Tarik Cherkaoui het opnemen tegen Mohammed El Boulahiati en de lokale held Clyde Brunswijk de hoofdpartij vechten tegen Thomas Bridgewater.




REACTIES