next event
search
Tyron Woodley vs Nate Diaz mogelijke headliner voor UFC 219Bron foto: UFC

Tyron Woodley vs Nate Diaz mogelijke headliner voor UFC 219

Nov 15, 2017 UFC weltergewicht kampioen Tyron Woodley zou mogelijk zijn titel kunnen verdedigen tegen Nate Diaz tijdens UFC 219.

Eerder vandaag bevestigde Chris Taylor van BJPENN dat Nate Diaz een nieuw trainingskamp is begonnen en dat hij met de UFC in gesprek is om op zaterdag 30 december in Las Vegas te vechten.



Gisterenavond werd ook door MMAFighting's Ariel Helwani bevestigd dat een gevecht tussen Woodley en Diaz door UFC Officials wordt besproken maar dat er nog geen deal bereikt is.



Nate Diaz heeft sinds UFC 202, waar hij via een beslissing verloor van de huidige UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor, niet meer gevochten. "The Stockton Slugger" had eerder tijdens UFC 196 McGregor nog verslagen door middel van een “rear-naked-choke” in de tweede ronde.

Tyron Woodley hebben we in juli tijdens UFC 214 in Anaheim nog in actie gezien, toen verdigde hij met succes zijn weltergewichttitel tegen submission specialist Demian Maia.
"T-Wood" heeft in zijn laatste zes gevechten o.a. gewonnen van Dong Hyun Kim, Kelvin Gastelum, Robbie Lawler, Stephen Thompson en de eerder genoemde Demian Maia.

Woodley's laatste verlies was alweer een tijd geleden, in 2014 verloor hij tijdens UFC 174 van voormalig titel uitdager Rory MacDonald.

Wat vinden jullie van een weltergewicht titelgeveht tussen Woodley en Diaz?





REACTIES