next event
search
UFC 219: Cyborg vs HolmBron foto:

UFC 219: Cyborg vs Holm

Nov 17, 2017 Ongeveer een week geleden leek dit gevecht er dit jaar niet meer te komen maar het titelgevecht tussen Cristiane Justino en Holly Holm is nu toch vast gelegd voor UFC 219.

De organisatie bevestigde vandaag het titelgevecht in de vedergewicht divisie voor vrouwen. Het is momenteel onbekend of Cyborg vs Holm de headliner van UFC 219 zal zijn. UFC 219 vind op zaterdag 30 december plaats vanuit de de T-Mobile Arena in Las Vegas en bevat naast het titelgevecht ook een lichtgewicht confrontatie tussen Khabib Nurmagomedov en Edson Barboza en een weltergewicht gevecht tussen Carlos Condit en Neil Magny. Gokhan Saki staat ook op de matchmaking, hij neemt het op tegen Khalil Rountree

"Cyborg" veroverde de vacante vedergewicht titel tijdens UFC 2014 op 29 juli, ze won door middel van een technische knock-out in de derde ronde van Tonya Evinger  De 32-jarige Braziliaan heeft sindsdien gevraagd om een gevecht tegen voormalig bantamgewicht kampioen Holly Holm. Cyborg heeft een professioneel MMA record van 18-1 en heeft ze haar eerste drie UFC gevechten voortijdig weten te beslissen.

Holm verloor tijdens UFC 208 van onze landgenoot Germaine de Randamie maar kwam sterk terug door tijdens UFC Fight Night 111 in de derde ronde op knock-out te winnen van Bethe Correia. De voor team Jackson-Wink uitkomende Holm heeft een professioneel record van 11-3.




REACTIES