next event
search
Mike Passenier wil 2018 rematch Hari vs Verhoeven in AmsterdamBron foto: GLORY Sports International

Mike Passenier wil 2018 rematch Hari vs Verhoeven in Amsterdam

Dec 6, 2017 Zoals het er nu voor staat lijken Badr Hari en Rico Verhoeven het volgend jaar opnieuw tegen elkaar op te gaan nemen en als het aan Hari's trainer Mike Passenier ligt dan wordt deze rematch niet in Oberhausen maar in Amsterdam gevochten, de Johan Cruijff Arena.

Badr Hari en Rico Verhoeven namen het in december 2016 in Duitsland tegen elkaar op. Dat gevecht werd door Verhoeven in het begin van de tweede ronde gewonnen omdat Hari met een armblessure op moest geven.

"Badr is weer aan het trainen. Het gevecht met Verhoeven zal er komen, maar nog niet meteen", zegt Passenier in de nieuwe podcast Vechtersbazen. (zie onderstaande video)

"Ik hoop wel dat het groots gebeurt. En dan praat ik over de Arena, dat soort dingen. In Oberhausen moeten we het niet meer doen."

Badr Hari werkt, nadat hij in november vrijkwam na een celstraf van zeven maanden voor een serie mishandelingen in het Amsterdamse uitgaansleven, aan zijn comeback. Vorig jaar was een gevecht in Nederland niet mogelijk, aangezien Hari nog in de clinch lag met justitie maar Passenier hoopt dat die mogelijkheid er dit keer wel is:

"Hopelijk kan het nu wel. De tijd is er ook rijp voor", doelend op de toenemende populariteit van het kickboksen in Nederland.

GLORY kampioen Verhoeven vecht zaterdag eerst nog in een uitverkocht Ahoy tegen Jamal Ben Saddik. Verhoeven vocht in 2011 al eens tegen Ben Saddik, toen verloor Verhoeven op knockout.

Bekijk hieronder de eerste volledige aflevering van "Vechtersbazen"





REACTIES