next event
search
Mixfight in gesprek met ismael LondtBron foto: Chris van der Meijde

Mixfight in gesprek met ismael Londt

Dec 5, 2017 Mixfight in gesprek met Ismael Londt over zijn komende partij op Glory

In december 2016 blesseerde Ismael Londt tijdens zijn partij tegen Jamal Ben Saddik zijn arm. Ondanks deze blessure wou hij niet opgeven en vocht hij met deze geblesseerde arm de partij uit. Hoe ernstig de blessure was bleek wel uit het feit dat hij een operatie er aan moest ondergaan en een jaar lang niet in actie kwam.

A.s. zaterdag is Ismael Londt echter weer terug en zal hij in Rotterdam tijdens Glory 49 het opnemen tegen D’Angelo Marshall, een oud trainingsmaatje van hem uit zijn tijd bij Slamm.

Mixfight.com sprak Ismael over het hoe en wat over zijn komende partij.

 

Hoi Ismael, je komt van een zware arm blessure die je op liep in je partij tegen Jamal Ben Saddik. Je bent aan deze arm geopereerd en nu weer in training voor je partij van a.s. zaterdag. Hoe gaat het met je arm?

Het gaat goed met mijn arm. Ik heb een goede voorbereiding wat lekker verloopt. Hier voor heb ik veel uren gemaakt met Mike Passenier en Clyde van Dams.

 Zaterdag vecht je tegen D’Angelo Marshall, een jongen die net als jou groot geworden is bij Slamm. Wat weet je van hem als vechter en hebben jullie nog samen getraind bij Slamm?

Ja, inderdaad we komen allebei uit het Slamm nest  en ik heb in het verleden veel met hem getraind. Het is een grote en sterke jongen die net als mij komt om te vechten.

 

 

Wat verwacht je voor een partij zaterdag?

Beide zijn we vechters die komen om te vechten en ik verwacht dan ook een spectaculaire partij met veel zware acties.

 

 

Verleden jaar won je een toernooi bij Glory waarmee je een titelshot verdiende tegen Rico Verhoeven. Deze partij is er nog steeds niet van gekomen. Wanneer kunnen we deze verwachten?

Wanneer ik die title shot  krijgt zou ik niet weten.  Ben er eerlijk gezegd momenteel niet mee bezig. Ik focus me nu geheel op mijn komende partij met D’Angelo . Na deze partij zie ik wel wat daarna komt.

 

 

Rico vecht nu tegen Jamal Ben Saddik. Jij hebt tegen beide gevochten. Tegen Rico won je lang geleden en van Jamal verloor je verleden jaar, mede door een  geblesseerde arm. Wat is jouw voorspelling van deze partij?

Dit is een partij die twee kanten op kan gaan. Het zijn beide twee sterke zwaargewichten die gevaarlijk zijn. Wel denk ik dat hoe langer de partij duurt hoe meer de balans in het voordeel van Rico door slaat. Maar ik durf geen voorspelling te maken. Ik wens ze in ieder geval allebei veel succes voor zaterdag.

 

Ismael je bent nu 32 jaar en een jaar niet in actie gekomen. Wat staat er in de planning voor 2018?

Door mijn armblessure is 2017 een beetje een verloren jaar geweest. Voor 2018 hoop ik dat het beter gaat en is het de bedoeling dat ik veel partijen draai. En scherper dan ooit zal zijn.

 

 REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Fightography: Miesha Tate Preview
 

Fightography: Miesha Tate Preview

MMA 
Few fighters in history have stalked UFC championship gold with the kind of dogged determination that Miesha Tate brought to her quest for the women’s bantamweight title. In this...
14 December 2017 / door Kemal bekijk
 TIJT VAN HEIJNINGEN(NETHERLAND) vs WUT SITMONCHAI(THAILAND) Max Muay Thai
 

TIJT VAN HEIJNINGEN(NETHERLAND) vs WUT SITMONCHAI(THAILAND) Max Muay Thai

KICKBOKSEN 
NETHERLAND vs THAILAND Max Muay Thai 10 December 2017
14 December 2017 / door Kevin bekijk
Vasyl Lomachenko Knock Outs 2017
 

Vasyl Lomachenko Knock Outs 2017

Vasyl Lomachenko Knock Outs 2017
13 December 2017 / door Kemal bekijk
Gennady Golovkin VS Ryota Murata
 

Gennady Golovkin VS Ryota Murata

BOKSEN 
Gennady Golovkin VS Ryota Murata
12 December 2017 / door Kemal bekijk
Luis Ortiz Knock Outs 2017
 

Luis Ortiz Knock Outs 2017

BOKSEN 
Luis Ortiz Knock Outs 2017
11 December 2017 / door Kemal bekijk
UFC Rankings Report: Francis Ngannou Takes No. 1 Spot
 

UFC Rankings Report: Francis Ngannou Takes No. 1 Spot

MMA 
Hosts Megan Olivi and Forrest Griffin talk UFC 218 including Ngannou vs Overeem and Alvarez vs Gaethje. They then preview UFC 219, break down Swanson vs Ortega and review the best of...
10 December 2017 / door Kemal bekijk