next event
search
Rechtszaak dreigt over comeback van Badr HariBron foto: GLORY Sports International

Rechtszaak dreigt over comeback van Badr Hari

Dec 14, 2017 Badr Hari maakt op zaterdag 3 maart in AHOY Rotterdam zijn rentree bij kickboksorganisatie Glory maar of dat gevecht daadwerkelijk doorgaat is nog maar de vraag.

Badr Hari zou namelijk óók een contract hebben getekend met Enfusion voor een gevecht tegen Luis Tavares in mei. Enfusion wil zowel Badr als Glory voor de rechter slepen.

Enfusion beweert dat ze een contract met Badr hebben afgesloten. “Badr Hari is een zakenman, hij is gewoon aan het shoppen geweest en kijkt waar er geld te verdienen is”, zegt Saïd Hamzaoui namens Enfusion. “Hij kwam er met Glory niet uit. Wij zijn slagvaardiger geweest.”

Badr Hari werd in oktober door Luis Tavares uitgedaagd en dit gevecht zou in mei 2018 in het sportpaleis in Antwerpen plaatsvinden. Het gerucht dat Badr dit gevecht zou hebben geaccepteerd ging toen al rond. In het contract dat Badr met Enfusion getekend zou hebben staat dat hij niet vóór mei ergens anders zou mogen vechten. “Dan is de glans er natuurlijk vanaf, zeker als hij 3 maart bij Glory zou verliezen”, zegt Hamzaoui.

Jacques de Wit, manager en advocaat van Badr Hari, bevestigd dat Hari een 'conceptovereenkomst' had met Enfusion, maar dat een deadline over een aanbetaling niet gehaald is. Hierna heeft Badr een contract voor meerdere gevechten getekend bij GLORY

GLORY CEO Jon J Franklin zegt het volgende:

“Dat is een zaak tussen Enfusion en Team Badr Hari. GLORY heeft een contract voor meerdere gevechten met Badr Hari afgesloten en wij kijken nu vooruit”

Bekijk hieronder de aankondiging van derentree van Badr Hari bij GLORY



REACTIES