next event
search
Regian Eersel wint clash met Darryl SichtmanBron foto:

Regian Eersel wint clash met Darryl Sichtman

Dec 3, 2017 Regian Eersel wint clash met Darryl Sichtman in close fight

Op het Mixfight Championship gala heeft Regian Eersel een zwaar bevochten overwinning geboekt op Darryl Sichtman. Beide vechters, die berucht zijn om hun KO power, waren goed aan elkaar gewaagd. Darryl Sichtman wist over de hele partij de meeste punten te scoren terwijl Regian Eersel de agressor was in de partij, meer power in zijn actie's had en de meeste schade wist toe te brengen. Uiteindelijk kwam de beslissing op de jury tafel te liggen die Regian Eersel tot winnaar uitriep. Regian Eersel won hiermee de Mixfight wereldtitel.

Hassan Toy kwam deze avond ook in actie tegen de Chinees Vang Moua en wist zijn partij op punten te winnen. Max van Gelder versloeg zijn Poolse tegenstander Oskar Sokolowski.

Warren Stevelmans kwam ivm een blessure helaas niet in actie tegen de Duitser Enriko Kehl. Enriko Kehl won de partij tegen zijn vervanger.

Jan Kaffa zorgde voor een stunt door als invaller en in zijn eerste A-partij het viermans toernooi te winnen. Jan Kaffa stond gematched in het voorprogramma maar nam de uitdaging aan de plek in te nemen van de geblesseerde Damian Johanson. Met twee punten overwinningen wist Jan kaffa het toernooi en de daarbij behorende wereldtitel te winnen.



REACTIES