next event
search
24 & 25 maart WFL FIGHT WEEKENDBron foto: World Fighting League

24 & 25 maart WFL FIGHT WEEKEND

Mar 23, 2018 Op zaterdag 24 en zondag 25 maart organiseert de World Fighting League voor de eerste keer in Nederland het Fight Weekend.

Dit Fight Weekend brengt je twee grote evenementen in het MMA en kickboksen in één weekend.

Zaterdag 24 maart staat volledig in het teken van MMA:
Lichtgewichten Sully Bull, Samir Noory, Pieter Buist, Brain Lo-A-Njoe strijden om de eerste WFL MMA-wereldtitel. Verder zullen vechters als Duane van Helvoirt, Oktay Karatas, Artur Szszepaniak en Victor Kuku in de octagon in actie komen. De hoofdpartij van dit MMA evenement is een zwaargewicht partij tussen Dion Staring en Nills van Noord!

Zondag 25 maart draait alles om kickboksen:
Er is een wildcard toernooi voor de WFL Final 8 en een toernooi voor vechters in de -86 KG divisie! Op deze tweede dag van het Fight Weekend zien we o.a. Ibrahim el Bouni, Fred Sikking, Ertugul Bayrak, Henrique Zowa, Bogdan Stoica, Jay Overmeer en Fernando Groenhart in actie.

Kortom, je mag dit Fight Weekend niet missen. Tickets zijn afzonderlijk verkrijgbaar voor beide evenementen of als combiticket als je het hele Fight Weekend wilt ervaren. Mis je liever geen seconde van de actie? Dan zijn er luxe VIP tafels beschikbaar, waar snacks en drankjes aan uw tafel worden geserveerd!

TICKETS



REACTIES