next event
search
De finalisten van Spike presents: WFL Final 8 op 13 mei zijn bekendBron foto: World Fighting League

De finalisten van Spike presents: WFL Final 8 op 13 mei zijn bekend

Mar 30, 2018 Ibrahim el Bouni wint Wildcard toernooi en gaat door naar Final 8

In oktober streden zestien van de beste kickboksers voor een plaats in de Spike presents: WFL Final 8 op zondag 13 mei. Melvin Manhoef versloeg Remy Bonjasky in de hoofdpartij en bemachtigde een plaats in de Final 8 naast Murat Aygun, Andrei Stoica, Boy Boy Martin, Fabio Kwasi, Sam Tevette, Levi Rigters en Tarik Khbabez. De 42-jarige Manhoef heeft besloten zijn plaats in de Final 8 af te staan aan de winnaar van het Wildcard Toernooi: Ibrahim el Bouni. Tarik Khbabez wordt vanwege blessure vervangen door Clyde Brunswijk. De eerste uitzending van het Spike presents: WFL Final 8 Wildcard toernooi is deze vrijdag te zien om 22.30 uur op Viacom-zender Spike.
 
Ibrahim el Bouni wint Wildcard toernooi
Tijdens de meest recente WFL editie van 25 maart jl. wist de 25-jarige Amsterdammer Ibrahim el Bouni met twee overwinningen op één avond het Wildcard toernooi op zijn naam te schrijven en plaatst zich daarmee voor de Final 8.
 
Clyde Brunswijk wint reserve Wildcard toernooi
Winnaar van het reserve Wildcard toernooi van afgelopen zondag: Clyde Brunswijk neemt de plek in van Tarik Khbabez.
 
Finalisten Spike presents: WFL Final 8
Hiermee zijn de finalisten die op zondag 13 mei gaan strijden tijdens van het Spike presents: WFL Final 8 bekend:
 
Ibrahim el Bouni
Murat Aygun
Andrei Stoica
Boy Boy Martin
Fabio Kwasi
Sam Tevette
Levi Rigters
Clyde Brunswijk
 
Om kampioen te worden moeten de atleten drie wedstrijden op één avond winnen. Net zoals de K-1 Legendes Peter Aerts, Semmy Schilt en Ernest Hoost. Wie gaat er met de titel naar huis?
 
Op donderdag 12 april wordt middels een loting bekendgemaakt welke atleten elkaar als eerste tegenkomen in de ring. Spike presents: WFL Final 8 vindt plaats op zondag 13 mei in TopSportCentrum Almere.

Kaartverkoop is gestart en er is een beperkt aantal Early Bird Tickets beschikbaar. Klik HIER voor tickets.
 


Uitzendingen op Spike
Afgelopen weekend niet in de gelegenheid geweest om af te reizen naar TopSportCentrum Almere? Of wil je de partijen van het Spike presents: WFL Final 8 Wildcard nog een keer zien? Kijk dan aanstaande vrijdag 30 maart om 22.30 uur op Viacom-zender Spike. De overige toernooien van afgelopen Fight Weekend worden komende zes weken iedere vrijdag om 22.30 uur uitgezonden. Spike presents: WFL FInal 8 wordt op zondag 13 mei vanaf 20.00 uur LIVE uitgezonden op Viacom-zender Spike.
 
Over Spike presents World Fighting League
World Fighting League (WFL) en Viacom Benelux zijn in 2017 een nauwe samenwerking gestart met het gezamenlijke doel om een platform te creëren waar het Nederlandse publiek kennis maakt met huidige en aankomende toptalenten in kickboksen en MMA. Zo gezamenlijk deuren te openen om een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport.
 
Over World Fighting League
World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind laat waaien door de huidige vechtsport scene. WFL wil een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding of hun baan, ondersteund worden in hun vechtsportcarrière. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van een WFL kampioenstitel, wat hen in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. Het doel van WFL is om de evenementen uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen vooropstaan.


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2
 

LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2

BOKSEN 
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2
21 April 2018 / door Kemal bekijk
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD
 

LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD

BOKSEN 
Legends of the ring, part 1
20 April 2018 / door Kemal bekijk
Fight Night Atlantic City: Kevin Lee - I Love This Fight
 

Fight Night Atlantic City: Kevin Lee - I Love This Fight

MMA 
No. 7-ranked lightweight Kevin Lee is ready to make a comeback after a disappointing loss to Tony Ferguson last time out. He loves the matchup with a tough Edson Barboza and is planning...
19 April 2018 / door Kemal bekijk
Amir Khan vs Phil Lo Greco (TOTT) HD
 

Amir Khan vs Phil Lo Greco (TOTT) HD

BOKSEN 
Amir Khan vs Phil Lo Greco 21/04/18. Boxing Legends TV previews the bout with a tale of the tape & career analysis
18 April 2018 / door Kemal bekijk
Division Recap - April 2018
 

Division Recap - April 2018

KICKBOKSEN 
We recap the April 2018 landscape of each weight division to see who is sitting at the top and what the future holds.
17 April 2018 / door Kemal bekijk
This was: GLORY 52 Los Angeles
 

This was: GLORY 52 Los Angeles

KICKBOKSEN 
GLORY 52 Los Angeles has come and gone, but that night will never be forgotten. Relive the best fight night moments from the locker rooms to inside the ring.
16 April 2018 / door Kemal bekijk