next event
search
Phil Baroni keert op 24 maart terug in de ringBron foto: Phil Baroni

Phil Baroni keert op 24 maart terug in de ring

Mar 23, 2018 Voormalig UFC en PRIDE veteraan, Phil "The New York Bad Ass" Baroni zal op 24 maart in Liverpool een partij voor Bare Knuckle Boxing (BKB) vechten tegen Goran Reljic.

De 41-jarige Baroni heeft sinds juli 2014 niet meer gevochten, toen verloor hij tijdens Bellator 122 via TKO van collega UFC-veteraan Karo Parisyan. Baroni’s laatste overwinning dateert uit 2012 toen hij nog voor ONE FC uitkwam, toen versloeg hij in de Filipijnen Rodrigo Ribeiro via TKO.

Baronie heeft een mooie carrière gehad waarin hij voor de UFC, PRIDE FC, Strikeforce, DREAM en Bellator gevochten heeft. Hij heeft o.a. overwinningen op Dave Menne, Ikuhisa Minowa, Ryo Chonan, Yuki Kondo en Scott Jansen op zijn naam staan.

Voormalige UFC vechter Goran Reljic (16-8 MMA) komt weer voor het eerst sinds november 2017 in actie, toen vocht hij in Coventry tijdens “BKB 8” een onbesliste partij tegen Jimmy McCrory.

Daarvoor had Reljic tijdens “BKB 7” Ricky Nelder verslagen en won hij de UBBADA World Light Heavyweight Championship titel.Baroni en Reljic zijn niet de enige vechters die voor BKB vechten, Melvin Guillard, Chris Lytle, Shonie Carter, Joe Warren en Cody McKenzie gingen hun voor.

De organisatie is mede door het toevoegen van bovenstaande namen in populariteit gegroeid maar BKB's grootste ster is hun voormalige kampioen Jimmy Sweeney. Sweeney verloor echter tijdens BKB 8 zijn titel tegen een andere bekende MMA vechter, voormalig TUF (The Ultimate Fighter) deelnemer Julian "Let Me Bang" Lane. Zaterdag 24 maart krijgt Sweeney in de rematch de kans om zijn titel terug te winnen.REACTIES