next event
search
UFC 225: Alistair Overeem vs Curtis Blaydes in ChicagoBron foto: UFC

UFC 225: Alistair Overeem vs Curtis Blaydes in Chicago

Mar 8, 2018 De UFC heeft het zwaargewicht gevecht tussen Alistair Overeem en Curtis Blaydes officieel aangekondigd voor UFC 225 wat op 9 juni in Chicago zal plaatsvinden.

Overeem verloor in december tijdens UFC 218 op knock-out Francis Ngannou. Als Overeem dat gevecht niet verloren had dan zou hij waarschijnlijk weer tegen de kampioen Stipe Miocic. gematched zijn. Overeem was goed bezig en had zes van zijn laatste zeven gevechten gewonnen totdat hij van Ngannou verloor.

Blaydes heeft tijdens UFC 221 in Australië de grootste overwinning van zijn carrière geboekt, hij won vorige maand via een unanieme beslissing van vechtsport legende Mark Hunt. Blaydes vroeg na die overwinning om een tegenstander met een grote naam en die krijgt hij in Alistair Overeem. Blaydes is ongeslagen in zijn laatste vijf gevechten en hij zou vijf opeenvolgende overwinningen op zijn naam hebben gehad als hij niet betrapt was op het gebruik van marihuana. Hij werd na zijn gevecht tegen Adam Milstead positief getest op het gebruik van marihuana waarna de uitslag veranderd werd in een “no contest”.

De UFC heeft nog geen main event voor UFC 225 bekend gemakt. Er staat al wel een strawweight gevecht  tussen voormalig kampioen Carla Esparza en Claudia Gadelha en een flyweight gevecht tussen Joseph Benavidez en Sergio Pettis op het programma. Verder wordt er nog onderhandeld over een gevecht tussen voormalig WWE-ster CM Punk tegen Mike Jackson in Punk's geboorteplaats Chicago.




REACTIES