next event
search
UFC wil Anthony Joshua mega contract van $ 500 miljoen aanbiedenBron foto: Google

UFC wil Anthony Joshua mega contract van $ 500 miljoen aanbieden

Mar 22, 2018 De Ultimate Fighting Championship gaat een poging wagen om een multi-fight deal met zwaargewicht kampioen Anthony Joshua te sluiten.

Joshua zou volgens The Daily Telegraph een contract voor tien gevechten ter waarde van $ 500 miljoen (£ 353 miljoen) kunnen tekenen en dat zou hem de rijkste Britse bokser aller tijden maken.

Joshua is op dit moment de grootste ster in het boksen en The Daily Telegraph meldt dat UFC president Dana White zaterdag aanwezig zal zijn tijdens het titelgevecht tussen Anthony Joshua en Joseph Parker in Cardiff. White wil de 28-jarige Joshua en zijn team ontmoeten om over de voorwaarden te onderhandelen in de hoop hem weg te kapen van Eddie Hearn en Matchroom Boxing.

Hearn heeft aan The Telegraph laten weten dat hij er vertrouwen in heeft dat Joshua bij hem bijtekend maar Anthony Joshua, een fan van de UFC, heeft interesse getoond in een gesprek met White en toonde onlangs in een interview interesse om in de UFC te vechten. Hij heeft zelfs Francis Ngannou en Jon Jones als mogelijke tegenstanders genoemd.

Als de UFC Joshua binnen kan halen wordt Dana White meteen een grote speler in de bokssport en kan Anthony Joshua meer dan 50 miljoen dollar per gevecht verdienen. Joshua verdiende 15 miljoen voor zijn gevecht tegen Klitschko.


De UFC staat op het punt om op GROTE manier in boksen te gaan. Volgens rapporten van de British Telegraph komt de UFC bijna overeen om een ​​multi-fight deal te sluiten met World Heavyweight Champion Anthony Joshua, die de Britse bokser 500 miljoen dollar zou kunnen betalen, waardoor hij een van de best betaalde Engelse boksers aller tijden is.

Bronnen zeggen dat Dana White komende week tegen Anthony Joshua's bokswedstrijd tegen Joseph Parker in Cardiff zal zijn en vervolgens het Wereldkampioenteam zal ontmoeten om over de voorwaarden te onderhandelen. White heeft niet de wens uitgesproken om mee te doen aan het inpakken van een geheim, en heeft openlijk over Anthony Joshua gesproken door te zeggen dat hij "het gezicht van het boksen veranderde", nu zeggen meerdere bronnen dat hij probeert de zwaargewicht wereldkampioen weg te lokken van zijn huidige promotor Eddie Hearn.

De UFC is een van de grootste vechtsportpromotors ter wereld en speelde een grote rol bij het tot stand komen van het super gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor Mcgregor.


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2
 

LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2

BOKSEN 
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2
21 April 2018 / door Kemal bekijk
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD
 

LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD

BOKSEN 
Legends of the ring, part 1
20 April 2018 / door Kemal bekijk
Fight Night Atlantic City: Kevin Lee - I Love This Fight
 

Fight Night Atlantic City: Kevin Lee - I Love This Fight

MMA 
No. 7-ranked lightweight Kevin Lee is ready to make a comeback after a disappointing loss to Tony Ferguson last time out. He loves the matchup with a tough Edson Barboza and is planning...
19 April 2018 / door Kemal bekijk
Amir Khan vs Phil Lo Greco (TOTT) HD
 

Amir Khan vs Phil Lo Greco (TOTT) HD

BOKSEN 
Amir Khan vs Phil Lo Greco 21/04/18. Boxing Legends TV previews the bout with a tale of the tape & career analysis
18 April 2018 / door Kemal bekijk
Division Recap - April 2018
 

Division Recap - April 2018

KICKBOKSEN 
We recap the April 2018 landscape of each weight division to see who is sitting at the top and what the future holds.
17 April 2018 / door Kemal bekijk
This was: GLORY 52 Los Angeles
 

This was: GLORY 52 Los Angeles

KICKBOKSEN 
GLORY 52 Los Angeles has come and gone, but that night will never be forgotten. Relive the best fight night moments from the locker rooms to inside the ring.
16 April 2018 / door Kemal bekijk