next event
search
Zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua overweegt overstap naar MMABron foto: Sportlive

Zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua overweegt overstap naar MMA

Mar 20, 2018 Zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua flirt met een overstap naar de UFC en hij heeft twee grote namen in gedachten mocht hij de overstap maken: Jon Jones en Francis Ngannou.

De ongeslagen knockout machine besprak deze mogelijkheid tijdens de Sky Sports “Toe 2 Toe” podcast.

"Ik denk dat ik een goede kans zou maken, liefst tegen die man uit Congo," zei Joshua verwijzend naar Francis Ngannou, die eigenlijk uit Kameroen komt. ”Dan heb je ook nog Jon Jones, dat zou een goede partij zijn” voegde Joshua eraan toe.

Interessant genoeg pleitte Francis Ngannou voor een bokswedstrijd tegen Anthony Joshua, dit was voor zijn UFC 220 titelgevecht tegen UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic. Ngannou is natuurlijk niet de enige MMA vechter die interesse toont in een gevecht met Joshua.

De UFC zwaargewicht kampioen Miocic heeft herhaaldelijk geroepen dat hij een bokswedstrijd tegen Joshua zou willen vechten terwijl Alistair Overeem heeft gezegd dat hij Joshua graag in de Octagon zou verwelkomen.



Hoe dan ook, Anthony Joshua zal waarschijnlijk niet snel een van deze grote namen in de octagon bevechten omdat hij tijd nodig heeft om de MMA vaardigheden te leren.

"Ik zou natuurlijk een paar warming-up gevechten moeten krijgen omdat ik de submissions en zo moet leren," zei hij. "Maar aan het einde van de dag is een gevecht een gevecht, ja man ik zou het doen. "

Wat zouden jullie ervan vinden om Anthony Joshua in de UFC te zien vechten?

Bekijk hieronder vanaf 5:35 het fragment waarin Joshua gevraagd wordt of hij een oversta naar het MMA ziet zitten:



REACTIES