next event
search
ONE Championship 18 mei: Wielzen en Ngimbi VS Thaise legendesBron foto:

ONE Championship 18 mei: Wielzen en Ngimbi VS Thaise legendes

May 8, 2018 ONE Championship 18 mei: Wielzen en Ngimbi VS Thaise legendes

Na hun fantastische show in manilla vorige maand komt de ONE CHAMPIONSHIP organisatie 18 mei aanstaande met hun nieuwe show. Deze keer in Singaporre.

Hier zullen de Nederlanders Chris Ngimbi en Sergio Wielzen in actie komen op Full MuayThai regels in een kooi. En tegen niet de eerste de beste.

Zo zal Chris Ngimbi aantreden tegen de bij ons bekende Yodsaenklai Fairtex. Een veelvoudig Lumpinee kampioen die al zo een 7 jaar ongeslagen is. Vele landgenoten gingen al ten onder tegen Ydsaenklai zoals Cedric Manhoef, Marco Pique, Khalid Bourdiff. Alleen Andy Souwer wist 10 jaar geleden van Yodsaenklai te winnen.

Sergio Wielzen zal een Thai treffen die internationaal niet zo een grote staat van dienst heeft maar in Thailand een levende legende is. Sam-A Gaiyanghadaogym vocht al een partij voor One Championship in januari en won die op KO. Sam-A is veelvuldig kampioen van het Lumpinee staion en Thailand geweest enwerd in 2011 uitgeroepen tot vechter van het jaar in Thailand.

Zullen onze landgenoten het redden tegen deze Thaise beulen? Wie weet! Het worden in ieder geval zeer intressante partijen om naar uit te kijken.



REACTIES