next event
search
Eerste staredown Gegard Mousasi vs Rory MacDonaldBron foto: Bellator

Eerste staredown Gegard Mousasi vs Rory MacDonald

Jun 27, 2018 Op 29 september zal de nieuwe Bellator middengewicht kampioen Gegard Mousasi proberen zijn titel te verdedigen tegen de huidige Bellator kampioen in het weltergewicht Rory MacDonald.

Gisteren hadden Mousasi en MacDonald tijdens de persconferentie hun eerste startdown en die was behoorlijk intens. Zoals we verwachtten was de voormalig DREAM en Strikeforce licht zwaargewicht kampioen Gegard Mousasi een stuk groter ten opzichte van MacDonald.

Gegard Mousasi vocht voor het laatst in mei toen hij de Bellator middengewicht titel veroverde door een TKO overwinning te boeken op de gevaarlijke Rafael Carvalho.

MacDonald vocht ondertussen zijn laatste gevecht in januari, toen won hij na een zwaar bevochten gevecht tegen Douglas Lima de Bellator weltergewicht titel. Zijn eerste Bellator gevecht vond plaats in mei 2017, toen won hij via een submission van de knockout specialist Paul Daley.

Tijdens Bellators evenement op 29 september zal er ook een zwaar beladen rematch plaats vinden tussen PRIDE en UFC legendes Wanderlei Silva en Quinton "Rampage" Jackson, beide vechters hebben al drie keer eerde tegen over elkaar gestaan.

Bekijk in onderstaande video de startdown tussen Mousasi en MacDonald:






REACTIES