next event
search
Gevechten Rico Verhoeven per direct te zien bij VeronicaBron foto: Telegraaf

Gevechten Rico Verhoeven per direct te zien bij Veronica

Jun 28, 2018 Het Nederlandse publiek wordt op de wenken bediend als het gaat om de toekomstige gevechten van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Glory Kickboxing verhuist met onmiddellijke ingang naar Veronica, dat zich steeds meer als sportzender profileert.

Een nieuwe deal tussen Veronica en ’s werelds grootste kickboksorganisatie Glory, dat behalve Verhoeven ook Robin van Roosmalen onder contract heeft, omvat live uitzendingen van elk Glory-event en de SuperFight Series.

Nu de grote gevechten op een open kanaal komen, krijgen alle fans in Nederland toegang tot de internationale sterren.

Glory blijft wereldwijd groeien en organiseert ieder jaar grotere events. De eerste Glory events bij Veronica zijn Glory 55 New York en Glory 55 SuperFight Series op vrijdag 20 juli. Robin van Roosmalen uit Den Bosch verdedigt hier zijn wereldtitel in het vedergewicht, terwijl de in Amsterdam geboren en getogen Yousri Belgaroui om het kampioenschap in het middengewicht strijdt als de co-headliner.

Heel speciaal worden ook Glory 59 Amsterdam en Glory 59 SuperFight Series. Deze events vinden plaats op zaterdag 29 september in de Johan Cruijff ArenA, waar de wereldkampioen in het zwaargewicht en Glory pound for pound kampioen Rico The King of Kickboxing Verhoeven in actie komt.

Ook voormalig weltergewichtkampioen Murthel The Predator Groenhart en het 21-jarige Nederlands-Marokkaanse talent Mohammed The Destroyer Jaraya verschijnen in de ring, evenals andere Nederlandse en buitenlandse vechters, die de komende weken zullen worden aangekondigd.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: „Glory en een kampioen als Rico Verhoeven hebben de vechtsport toegankelijk gemaakt voor een breder publiek, waardoor de waardering en populariteit zijn toegenomen. Glory-events zijn spectaculair, waarbij er slechts plaats is voor absolute topsporters. En Nederland is een land vol uitblinkers, vandaar dat Veronica graag deze wedstrijden op tv brengt.”

BRON: https://www.telegraaf.nl/sport/2223303/gevechten-rico-verhoeven-per-direct-te-zien-bij-veronica




REACTIES