next event
search
SUPERFIGHTS NL biedt podium aan regionaal talentBron foto: Hogenbirk support

SUPERFIGHTS NL biedt podium aan regionaal talent

Jun 30, 2018 Superfights NL organiseert op 22 september 2018 in Zevenhuizen een nieuw kickboksevent. Een event, voor jong en oud, dat een podium biedt aan (regionaal) talent. Superfights NL is een organisatie die naast A-klasse vechters (voornamelijk) uit de regio, gedurende het hoofdprogramma ook een podium biedt aan talenten uit de B-klasse. In het voorprogramma staan de C-klasse vechters, nieuwelingen en jeugd tegenover elkaar in de ring.

Hoofdpartij Suisse vs Rigters
Tijdens de hoofdpartij van de avond staan, de jonge zwaargewichten, Levi Rigters en Dexter Suisse tegenover elkaar. Suisse traint onder leiding van Dennis Krauweel en is een van de vaste sparringpartners van wereldkampioen Rico Verhoeven. Rigters, uitkomend voor Team Jamal, wordt gezien als een absolute belofte voor de toekomst en heeft nog geen enkele partij als professional verloren. Rigters, die onlangs een contract tekende bij Enfusion, bezorgde de ervaren Redouan Cairo tijdens de ‘final 16’ van WFL 3 knockdowns in de eerste ronde. Voor Dexter Suisse, uit Schiedam, is de partij tegen Rigters een thuiswedstrijd. Suisse is er dan ook op gebrand om Rigters naar het canvas te brengen. Deze hoofpartij belooft op zeker een spektakel te worden.
 
Superfights NL belt en hoofdprijs van € 500- voor 4 mans B- Toernooi -72kg
In een 4-mans B-toernooi wordt gestreden om de hoofdprijs van € 500,- en natuurlijk de allereerste Superfights NL belt. Desley Middelkoop (Colloseum Gym), Damian Ori (Iron Gym), Nabil El Ayyadi (Gym International) en Branco de Gouw (Siam Gym) nemen deel aan het toernooi. Tijdens de loting op 22 september wordt bepaald welke vechters de 1e en 2e halve finale vechten. De winnaars strijden in de finale, later op de avond, om de felbegeerde Superfights NL belt, hoofdprijs van € 500,- en een plek op de fightcard van RingFight promotions/Enfusion begin 2019 in Eindhoven.
 
Programma
Superfights NL wordt georganiseerd op zaterdag 22 september 2018 in Sporthal Swanla in Zevenhuizen. De deuren gaan om 12:00 uur open, het programma start om 13:00 uur met de jeugd, nieuwelingen en C-klassers. Vanaf 17:00 uur start het hoofdprogramma met de spectaculaire B en A partijen. Tickets zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar bij de deelnemende sportscholen en vechters. Er geldt geen minimumleeftijd voor het event.
 
A-Klasse partijen
Dexter Suisse Super Pro vs Levi Rigters Team Jamal Zwaargewicht
Zakaria Takdikti  Thaiboxing 010 vs Boubaker EL Bakouri Siam Gym -85 kg
Cengiz Ozpamuk vs Vilson Tavares  Patsjerik -90 kg
Montaser Larousi Thaiboxing 010  vs Emad Maknessi  Mattiz Gym -72,5 kg
Shana Lammers Tijarti vs Djamara Vers Saensuk Gym -65 kg
Corne Stouten Kyoto Gym vs Milton Livramento Saensuk Gym -66 kg
Ilyas Niya  Siam Gym vs Ismael El Otmani Oude Westen -63 kg
 
B Klasse partijen
Jordan Job Eagle Gym vs Nick Regter Fight4Victory -76 kg
Darren Fortes Eagle Gym vs Chatmongkong Rarangsit Hemmers Gym -65 kg
Jess van Hunen Team Kooistee vs Joey van Houten Monteiro Gym -64 kg
Yusuf Madi Eagle Gym vs Tagir Bokov Oude Westen -76 kg
Ibtissam kassrioui Team Fearless vs Sadie Siem Hemmers Gym -66 kg
 
B klasse Toernooi -72 kg
Desley Middelkoop
Damian Ori
Branco de Gouw
Nabil el Ayyadi



REACTIES