next event
search
Spike Presents WFL Fight WeekendBron foto:

Spike Presents WFL Fight Weekend

Jun 3, 2018 In het weekend van 22 en 23 september strijden acht zwaargewichten om de eerste WFL World Champion Heavyweight-belt tijdens de Spike Presents WFL Final 8.

In oktober stonden zestien van de beste Nederlandse kickbokszwaargewichten tegenover elkaar voor een finaleplaats: de WFL Final 8. Op zaterdag 22 september staan zij nogmaals in de ring om te strijden voor de WFL World Champion Heavyweight-belt.

De kampioen moet op 1 avond 3 wedstrijden winnen om deze felbegeerde titel te bemachtigen. Net zoals de K-1 Legendes Peter Aerts, Semmy Schilt, Remy Bonjasky en Ernesto Hoost. De zaterdag bestaat uit een verzameling van superfights, toernooien en de Final 8.

Dit zijn de acht finalisten:

Fabio Kwasi vs Murat Aygun
Sam Tevette vs Clyde Brunswijk
Andrei Stoica vs Boy Boy Martin
Ibrahim El Bouni vs Levi Rigters

Spike Presents WFL MMA Lightweight Finale

Op zondag 23 september wordt de Spike Presents WFL MMA Lightweight Finale gehouden. Een dag in het teken van de MMA-sport. In Nederland is er geen vergelijkbaar platform waar atleten deze sport kunnen beoefenen terwijl er in ons land wel veel getalenteerde MMA-sporters kent. Deze finale is er dan ook op gericht om de sport een groter podium te geven onder een breed publiek.

Op de MMA-card staan de WFL MMA -finale: Pieter Buist vs Sully Bull en verschillende indrukwekkende superfights.

De komende periode zal de volledige matchmaking bekend gemaakt worden dus hou Mixfight in de gaten






REACTIES