next event
search
UFC 226: Made to Be LegendsBron foto: ufc

UFC 226: Made to Be Legends

Jun 27, 2018 UFC 226 beschikt over een zwaargewicht kampioenschap Superfight, evenals een spannende vedergewicht kampioenschaps wedstrijd. UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic gaat voor zijn vierde opeenvolgende titelverdediging tegen UFC licht zwaargewicht kampioen Daniel Cormier, terwijl UFC vedergewicht kampioen Max Holloway het opneemt tegen UFC vedergewicht mededinger Brian Ortega.
UFC 226 beschikt over een zwaargewicht kampioenschap Superfight, evenals een spannende vedergewicht kampioenschaps wedstrijd. UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic gaat voor zijn vierde opeenvolgende titelverdediging tegen UFC licht zwaargewicht kampioen Daniel Cormier, terwijl UFC vedergewicht kampioen Max Holloway het opneemt tegen UFC vedergewicht mededinger Brian Ortega.REACTIES