next event
search
Hélène Hendriks gaat Glory presenteren bij VeronicaBron foto: ANP

Hélène Hendriks gaat Glory presenteren bij Veronica

Jul 13, 2018 Hélène Hendriks heeft zich voor vijf jaar verbonden aan Talpa Network van John de Mol. Hendriks wordt het sportgezicht van Veronica en wordt ingezet bij voetbal en GLORY kickboksen.

Hélène Hendriks is op 21 juli voor het eerst op Veronica te zien, dan presenteert zij het eerste GLORY evenement dat op de mannenzender wordt uitgezonden. Het gaat om een GLORY kickboksevenement in New York.

Bij Veronica gaat Hendriks daarnaast bij de voetbalcompetitie Champions League het studioprogramma op dinsdagavond presenteren. Op woensdagavond wordt het studioprogramma door Wilfred Genee gepresenteerd en staat Hendriks bij de op deze avond uitgezonden wedstrijd live in het stadion langs de lijn. Verder schuift Hendriks regelmatig aan tafel bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in het nieuwe programma Veronica Inside aan.
 
Hélène Hendriks kan rekenen op de steun van Talpa Network-eigenaar John de Mol. De mediaondernemer zegt uit te zien naar de eerste werkzaamheden van Hendriks voor zijn bedrijf.

"Hendriks is uniek", stelt De Mol. "Zij is ontwapenend maar ook vlijmscherp. Ze heeft humor en ze leeft voor de sport. Ze heeft een grote sportkennis die ze met veel passie deelt met de kijker. Dat heeft haar heel veel fans opgeleverd. Ik ben blij dat ze komt en ik verheug me op haar eerste uitzending."

Hendriks zegt blij te zijn met deze "mooie kans." "Bij Talpa Network kan ik me met verschillende sporten bezighouden. Daar is nu veel in ontwikkeling en ik mag er gaan doen wat ik het allerleukst vind."

De presentatrice blijft het komend seizoen ook twee dagen per week voor betaalzender FOX Sports werken.




REACTIES