next event
search
Tyson Fury: Ik zal tegen Wilder vechten na Francesco PianetaBron foto: Stacy Verbeek

Tyson Fury: Ik zal tegen Wilder vechten na Francesco Pianeta

Jul 27, 2018 Tyson Fury wilt doen wat Anthony Joshua heeft afgewezen.


Tyson Fury zegt dat hij tegen WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zal vechten nadat hij heeft afgerekend met Francesco Pianeta op 18 augustus. Volgens Fury zet Anthony Joshua de Britten voorschut omdat hij het gevecht in de VS tegen Wilder heeft afgewezen.

Fury wilt laten zien dat hij niet bang is om tegen de ongeslagen Wilder te vechten in de VS. Joshua sloeg een behoorlijk aanbod af van Wilders management om in de VS tegen hem te vechten. In de ogen van het boks publiek ziet het er slecht uit, die actie van Joshua. 

Fury heeft de mogelijkheid om Joshua er ongelofelijk slecht uit te laten zien als hij het gevecht met Wilder in de VS aangaat en hem ook nog eens verslaat. Het zou de tweede keer zijn in Fury’s carrière dat hij naar een ander land reist en de vechter voor zijn eigen fans verslaat. Drie jaar geleden, Fury versloeg voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko voor zin eigen fans in Duitsland. Het was de beste winst voor Fury van zijn carrière, hij wenst nu hetzelfde te doen bij de Amerikaan Wilder.

De enige Amerikaanse vechter die lijkt vermeden te worden door een Britse vechter is Wilder. Het is onduidelijk of Joshua bang is voor Wilder of promotor Eddie Hearn is bang om het gevecht te laten door gaan. 
REACTIES