next event
search
UFC Connected: Episode 7 – Joe Duffy, Jan Blachowicz, Danny RobertsBron foto: UFC

UFC Connected: Episode 7 – Joe Duffy, Jan Blachowicz, Danny Roberts

Jul 17, 2018 In deze aflevering schiet de Poolse licht zwaargewicht mededinger Jan Blachowicz op de schietbaan voor een aantal alternatieve trainingsmethoden, en reflecteert hij op zijn beslissing om terug te gaan naar zijn oude team in Warschau.

We gaan 'Front Row' met UFC lightweight 'Irish' Joe Duffy terwijl hij ziet hoe zijn teamgenoot Arnold Allen het opneemt tegen Mads Burnell.

En het Britse weltergewicht Danny Roberts komt in de studio met Layla om zijn recente vorm in een van de felst aangevochten divisies van de UFC te bespreken.

UFC Connected is een maandelijkse show die de vechters en evenementen van 's werelds toonaangevende MMA-promotie profileert.

Met een sterke nadruk op vechters uit Europa, het Midden-Oosten en Azië, geeft UFC Connected fans een unieke kijk in de UFC met exclusieve toegang tot vechters, teams en evenementen van over de hele wereld.

Uitgevoerd door de alom gerespecteerde sport-presentator Layla Anna-Lee, bevat elke aflevering regelmatige segmenten en functies die een breed scala van alle aspecten binnen de UFC bestrijken.




REACTIES