next event
search
Whyte vs Parker winnaar zal titelgevecht krijgenBron foto: SkySports

Whyte vs Parker winnaar zal titelgevecht krijgen

Jul 25, 2018 Eddie Hearn zegt dat de winnaar van het gevecht zaterdag tussen Dillian Whyte en Joseph Parker een titelgevecht krijgt.

Hearn heeft het nog niet direct over 13 april 2019. De reden daarvoor is voor de hand liggend. Als Parker wint van Whyte zaterdag, dan wordt er verwacht dat onlangs getekende Jarrell Miller gematcht zal worden tegen Anthony Joshua. In andere woorden, Parker zal niet gauw kunnen rekenen op een rematch in april, ondanks wat Hearn zegt. Het enige wat de overwinning voor Parker betekent is dat hij in de race blijft voor een titel gevecht tegen Joshua, maar dat betekent niet dat hij het gevecht 13 april krijgt.

Volgens verschillende media wilt Hearn het gevecht tegen Deontay Wilder ook niet graag. De fee van $15 mln zou een subtiele hint zijn. Dit is niet echt een deal die je verwacht te krijgen voor zo'n populaire gevecht. Nog een hint dat Wilder geen kans op het gevecht van 13 april maakt is het feit dat Joshua niet wilt dat Wilder de ring in stapt voor Joshua's gevecht tegen Alexander Povetkin op 22 september tenzij Wilder het contract tekent voor het gevecht van 13 april.

REACTIES