next event
search
Wilder vs Whyte bijna een feitBron foto: Media365

Wilder vs Whyte bijna een feit

Jul 30, 2018 Zoals wij gisteren al schreven is de kans groot dat Deontay Wilder tegenover Dillian Whyte komt te staan.


Eddie Hearn zal Deontay Wilder meer dan 6 miljoen pond aanbieden om tegen Dillian Whyte te vechten in november. Dat is zo’n 6,7 miljoen euro, minder dan de 12,8 miljoen euro deal tegen Anthony Joshua. 

Hearn is al een aantal maanden in gesprek geweest met het kamp van Wilder over een deal voor een gevecht met Joshua. Maar met Joshua tegenover Alexander Povetkin in september, zal hij de Amerikaan een lucratieve match met Whyte aanbieden in het Barclay’s Centre in Brooklyn. De winnaar zal dan tegenover Joshua komen te staan op 13 april in Wembley.

Hearn zei: “Ik zou waarschijnlijk naar $7m of $8m gaan voor Deontay Wilder om nu met Dillian Whyte te vechten. Ik zal Wilder deze week de deal voor Dillian Whyte voorleggen” “AJ kan met iedereen vechten, maar Whyte is een groot gevecht voor AJ. Het is enorm. Ik zou graag willen dat Dillian Whyte tegen Wilder vecht. Wilder heeft geen tegenstander voor november.” “We zouden het in Amerika kunnen doen, we zouden het in Brooklyn kunnen doen. Wilder lijkt zich zorgen te maken om naar de VK te komen, dus we zullen het in Brooklyn doen.”

Whyte zou ook een rematch met Dereck Chisora kunnen krijgen voor zijn wraak tegen Joshua als Wilder het aanbod van Hearn niet accepteert. Chisora haalde een verbluffende 8ronde KO-overwinning tegen Carlos Takam.REACTIES