next event
search
Aaron Pico krijgt voormalig titeluitdager Leandro Higo tijdens Bellator 206Bron foto: Bellator MMA

Aaron Pico krijgt voormalig titeluitdager Leandro Higo tijdens Bellator 206

Aug 9, 2018 De 21-jarige worstel stand-out Aaron Pico krijgt zijn zwaarste test ooit in zijn jonge Mixed Martial Arts carrière. Die test komt in de vorm van voormalig titeluitdager Leandro Higo.

Bellator 206 word 29 september geheadlined door Gegard Mousasi vs. Rory Macdonald en word gehouden in het SAP Center in San Jose, California. 

Aaron Pico (3-1) heeft sinds zijn professionele debuut drie achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam weten te zetten. In zijn eerste Bellator partij wat tevens ook zijn eerste Mixed Martial Arts partij ooit was werd Pico voor de leeuwen gegooid op de main card tegenover Zach Freeman. Die had toen een record van 8-2 en wist de worstelaar in de eerste ronde te kloppen via submission. De uit Team Body Shop trainende Aaron Pico herpakte zich en wist daarna alledrie zijn overwinningen in de eerste ronde te beslissen via TKO of KO. Nu heeft Pico zijn grootste test voor zich staan in Leandro Higo.

De 29-jarige Leandro Higo (18-4) stond afgelopen maart tegenover bantamweight kampioen Darrion Caldwell maar wist toen niet het Bellator goud te claimen. Om zo snel mogelijk weer in de mix te komen zal Higo er alles aan doen om te laten zien dat de hype rondom  Pico ongegrond is maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan. De Braziliaanse heeft een uitstekende grappling-game maar Pico is een uitstekende worstelaar dus als hij weer richting een titleshot wil gaan zal hij toch moeten aanpoten. Gelukkig voor Higo traint hij bij Team Pitbull Brothers en die weten wel het een en ander over titleshot.






REACTIES