next event
search
Anissa Meksen verklaart de oorlog!Bron foto: Glory

Anissa Meksen verklaart de oorlog!

Aug 13, 2018 Tiffany van Soest zal moeten wachten tot Anissa Meksen haar revanche heeft gehad.

Vrijdag 10 augustus raakte Anissa Meksen haar titel kwijt aan Jady Menezes tijdens GLORY 56 in Denver. Meksen leek aan de winnende hand te zijn, maar de jury besloot dat Menezes de winnares was van de partij. Voor Meksen was het een verassing maar ook voor Menezes, die niet wist hoe ze moest reageren. 

Niet alleen de fans waren niet te spreken op social media over deze beslissing. Ook Marshall Zelaznik sprak zich uit over de uitslag, hij was het er niet mee eens. Zelaznik: “Het was niet de juiste beslissing. Je kan de beslissing wel proberen te verdedigen." Volgens Zelaznik zou je de eerste ronde aan Menezes kunnen geven en misschien de derde ronde ook, maar dat is niet zoals hij het zag.

Meksen postte op Instagram dat ze de oorlog verklaart: “Ik wil terug wat van mij is gestolen! Dus ik heb een officieel verzoek ingediend bij GLORY voor een rematch in Lyon! Deze keer Jady Menezes ga je KO. Voor jou, van Soest, jouw beurt zal snel komen, ik maak een eind aan jouw carrière. Mijn gedrag is altijd correct geweest. Maar vandaag hebben de juryleden mij niet gerespecteerd, de oorlog is verklaard. 




REACTIES