next event
search
Fury en Wilder clash tijdens de weging!Bron foto: SHOWTIME Sports

Fury en Wilder clash tijdens de weging!

Aug 17, 2018 Wilder eist de aandacht op tijdens de weging en komt tot een clash met Fury in de hal van het hotel.


Tyson Fury noemde Deontay Wilder eerst nog de meest gevaarlijke vechter op de planeet. Maar tijdens de laatste persconferentie voor zijn gevecht met Francesco Pianeta zaterdag in Belfast, ging Fury de andere kant op en beledigde zowel Wilder als Anthony Joshua:

"Ik denk dat ik de grootste zwaargewicht ben die ooit is geboren, dus ik zou Francesco Pianeta en wie dan ook aankunnen, Deontay Wilder, Anthony Joshua, alle zwervers daar. Het is heel gemakkelijk om alle belts terug te winnen. Ik moet eigenlijk alleen twee zwervers verslaan. Wilder en Joshua en dat is alles. Ze hebben allebei geen hersencel tussen hen in, dus het zou niet zo moeilijk moeten zijn voor een geweldige bokser als ikzelf. "

Zojuist crashte Wilder de weging en riep "bomb squad". Fury's vader, John Fury, moest op het podium tussen de twee komen. Klik hier voor de video


Daarna kwam het tot een clash in de hal van het hotel. De beveiliging moest tussen beide komen. Klik hier voor de video
REACTIES