next event
search
Khabib vs Conor is een feit!Bron foto: UFC

Khabib vs Conor is een feit!

Aug 4, 2018 Eindelijk is het officieel! Hét gevecht waar vele op gewacht hebben.


Het werd zojuist aangekondigd tijdens de persconferentie van de UFC 25-jarig jubileum dat de langverwachte lichtgewicht confrontatie tussen de UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov en voormalig kampioen Conor McGregor voor UFC 229 op 6 oktober is.

Gisteravond laat kregen we een verrassende aankondiging, het gevecht tussen Dustin Poirier en Nate Diaz. Diaz is twee jaar uit de running geweest na het verlies van McGregor. Alleen lijkt het er nu op dat dit gevecht niet door gaat. Nate en Dustin tweetten beide: “I’m not fighting on that show”. Nate stormde zelfs weg bij de persconferentie. Wij zijn benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen.

Voor McGregor is dit zijn langverwachte terugkeer naar de kooi. Zijn laatste gevecht was rond deze tijd vorig jaar, toen nam hij het op tegen een van de grootste boksers aller tijden Floyd Mayweather Jr. in hun grote cross-sport bokswedstrijd spektakel.

Dit gevecht zal naar verwachting een van, zo niet de grootste gevechten in de geschiedenis van de MMA zijn en met alle opbouw vooraf... vanaf november 2016, zou het geen verrassing zijn om dit evenement alle soorten records te zien breken.
REACTIES