next event
search
Volledige programma GLORY 59 bekend!Bron foto: GLORY

Volledige programma GLORY 59 bekend!

Aug 23, 2018 Niet alleen de tegenstander van Rico Verhoeven is bekend. Ook D’Angelo Marshall vs Jamal Ben Saddik is toegevoegd aan het programma en meer!


Gisteren postten wij al op Facebook dat de tegenstander van Rico Verhoeven Guto Inocente zou zijn. Vanochtend werd er meer bekend gemaakt. Waaronder het gevecht tussen D’Angelo Marshall en Jamal Ben Saddik.

D’Angelo is nog geen twee weken terug van zijn overwinning op Antonio Dvorak in Denver. Hij sloeg Antonio met een rechterhoek KO in de eerste ronde. Na zijn overwinning zag hij de kans om Jamal uit te dagen. 
Jamal verloor zijn laatste twee wedstrijden tegen Jahfarr Wilnis en Rico Verhoeven. In december 2017 maakte Jamal het wel moeilijk voor Rico. Uiteindelijk ging hij KO in de vijfde ronde. Jamal, die de bijnaam ‘The Goliath’ heeft is zeker niet de minste. Zo heeft hij in maart 2017 Guto Inocente nog verslagen.

Een ander gevecht die is toegevoegd is een titelgevecht tussen de tweevoudigkampioen Robin van Roosmalen en interim-kampioen Petchpanomrung Kiatmaookao. Deze co-headlinewedstrijd zal al eerder plaatsvinden maar door een blessure van Robin ging dit niet door. Robin is de enige vechter binnen GLORY die wereldtitels in twee gewichtsklassen veroverde: lichtgewicht (eenmaal) en vedergewicht (twee keer, inclusief zijn huidige titel).

Eyevan Danenberg liet op social media al weten aan GLORY klaar te zijn voor een gevecht. Nu krijgt hij er een zelfs in de Johan Cruijff ArenA! Eyevan zal het opnemen tegen Alim Nabiyev. Alim is een vechter die graag in je hoofd kruipt, zo won hij de partijen tegen Nieky Holzken en Cédric Doumbé. Maar verwacht niet dat Eyevan ‘Mister Cool’ Danenberg zich zal laten meeslepen.

Zie hieronder de volledige kaart van GLORY 59:

GLORY 59 Amsterdam
Zwaargewicht headliner (titelgevecht): Rico Verhoeven (k.) vs. Guto Inocente
Vedergewicht co-headliner (titelgevecht): Robin van Roosmalen (k.) vs. Petchpanomrung Kiatmookao (i.k.)
Zwaargewichtgevecht: D’Angelo Marshall vs. Jamal Ben Saddik
Lichtgewichtgevecht: Tyjani Beztati vs. Christian Baya

GLORY 59 SuperFight Series
Weltergewicht headliner: Murthel Groenhart vs. Mohammed Jaraya
Weltergewicht co-headliner: Alim Nabiyev vs. Eyevan Danenberg
Licht-zwaargewichtgevecht: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi
Zwaargewichtgevecht: Daniel Skvor vs. Roël Mannaart
Vedergewichtgevecht: Zakaria Zouggary vs. Aleksei Ulianov

GLORY 59 Prelims
Lichtgewichtgevecht: Stoyan Koprivlenski vs. Anil Cabri
Middengewichtgevecht: Donovan Wisse vs. Kevin van Heeckeren
Weltergewichtgevecht: Miles Simson vs. Kevin Hessling
Catchweight (72,5 kg)gevecht: Brahim Kallah vs. Robbie Hageman




REACTIES