next event
search
Anissa Haddaoui cancelt partij Jorina BaasBron foto: WFL

Anissa Haddaoui cancelt partij Jorina Baas

Sep 15, 2018 Donderdag 13 september kreeg Melvin Manhoef te horen dat deze partij niet door kon gaan. Maar dit is niet de enige afzegging.


Jorina Baars baalt als een stekker, ze heeft natuurlijk hard getraind voor deze rematch. Ze keek erg uit naar de partij omdat ze na lange tijd weer in Nederland kon vechten. Baars zou zaterdag 22 september vechten tegen Anissa Haddaoui tijdens WFL in Almere. De rematch tegen addaoui was lang van tevoren aangekondigd en vele wilden deze partij graag zien. Haddaoui gaf in het interview met ons aan dat ze wel wat recht te zetten had. Helaas zal zij haar revanche niet krijgen.  

Haddaoui stond 9 september in de ring tijdens Kunlun 76 in China. Zij vocht in het Mulan Legend 8 vrouwentoernooi en maakte kans op een tweede Kunlun-titel. Anissa zette een mooi prestatie neer maar verloor op punten van haar Chinese tegenstander. Dit verbaasde Anissa en haar team. Het komt vaker voor dat vechters in het buitenland op deze manier van hun winst worden bestolen. 

Haddoui cancelt haar partij tegen Baars omdat ze in het toernooi een blessure heeft opgelopen. Maar ook omdat het verlies in China haar zwaar valt. Ze is bezig met de verwerking en met het indienen van bezwaar. Baars die hoopt alsnog te kunnen vechten op zaterdag 22 september en is hard opzoek naar een tegenstander. 

Dit is niet de enige afzegging van WFL. Boy Boy Martin heeft afgezegd wegens privé redenen. Martin vocht in de Final 16 tegen Fred Sikking maar verloor op punten. Later bleek dat de jury een fout had gemaakt en werd Martin de volgende dag toch uitgeroepen als winnaar. Dit zorgde ervoor dat Boy Boy toch door ging naar de Final 8. Andrei Stoica zal nu tegenover Levi Kuyken
REACTIES