next event
search
Robin van Roosmalen: Bron foto:

Robin van Roosmalen: "Ik weet dat ik er met de winst vandoor ga" (video)

Sep 28, 2018 Robin van Roosmalen staat zaterdag 29 september tijdens GLORY 59 in de Johan Cruijff Arena tegenover Petchpanomrung Kiatmookao. Vandaag was hij nog niet op gewicht, wij hopen morgen wel!

In het interview liet Robin van Roosmalen weten dat hij zal laten zien dat hij de enige echte Featherweight kampioen is. Zijn tegenstander Petchpanomrung Kiatmookao moet van goede huizen komen om Robin te verslaan.

Vrijdag liep het, helaas voor Robin, iets anders dan verwacht. Van Roosmalen was namelijk niet opgewicht na al behoorlijk te hebben moeten 'cutten'. Er zijn al langer discussies over het 'weight cutten', dit is namelijk behoorlijk slecht voor de vechters maar ze doen het (bijna) allemaal.

Robin zelf gaf aan ons aan dit zeker niet aan te raden en niet meer te doen. Grote kans dat wij hem dus terug gaan zien in een andere gewichtsklasse. Maar we hoeven niet te verwachten dat Robin tegen Tayfun Ozcan zal gaan vechten. Van Roosmalen was erg duidelijk: "Ik neem hem niet eens serieus joh."






REACTIES