next event
search
Liam McGeary vs. King Mo toegevoegd aan Bellator HawaïBron foto:

Liam McGeary vs. King Mo toegevoegd aan Bellator Hawaï

Sep 18, 2018 King Mo en Liam McGeary zijn toegevoegd aan Bellator Hawaï 15 december in Honolulu.

Bellator president Scott Coker maakte via Twitter bekend dat de twee voormalige kampioenen het tegen elkaar zullen opnemen in Honolulu, Hawaï. De twee stonden eerder al eens gematched tijdens Bellator 185 maar King Mo moest terug trekken door toedoen van een blessure.
Liam McGeary (12-3) is een voormalig kampioen bij Bellator in de Light-Heavyweight divisie maar is in zijn laatste twee partijen verslagen door Linton Vassel en Vadim Nenkov. De Engelsman heeft meerdere manieren om deze partij om te zetten naar een overwinning aangezien hij enorm veel kracht heeft en beschikt over een hele gevaarlijke ground-game.

Muhammed "King Mo" Lawal (21-7-1NC) is ook een voormalig kampioen maar dan in Strikeforce. De Amerikaanse worstelaar traint bij American Top Team en heeft in zijn laatste uiting verloren van Ryan Bader. Zijn gameplan zal als geen verassing komen want ook al heeft hij ook enorme kracht in zijn handen gaat hij meestal voor de takedown en probeert hij het af te maken met ground and pound.

Eerder werd al aangekondigd dat Ilima-Lei Macfarlane haar titel zal verdedigen in het main event tegen Valerie Letourneau. Voormalig kampioen Rafael Carvalho mag Lyoto Machida verwelkomen in de Bellator kooi in december.





REACTIES