next event
search
Tyron Woodley verdedigd succesvol zijn welterweight titelBron foto:

Tyron Woodley verdedigd succesvol zijn welterweight titel

Sep 9, 2018 Gisterennacht tijdens UFC 228 in de American Airlines Center in Dallas, Texas stond de welterweight kampioen Tyron Woodley tegenover de jonge Engelse Darren Till.

Hoewel Woodley in zijn vorige partijen kritiek kreeg voor zijn vechtstijl wist hij het deze keer om te draaien. Vanaf de eerste bel koos "The Chosen One" ervoor om vooruit te komen en Till in zijn achteruit te zetten met harde, snelle stoten en takedown pogingen. Die agressieve stijl bleek voor Till teveel en die leek erg afwachtend in de eerste ronde.

De tweede ronde wist Till iets meer naar voren te komen maar kreeg voor zijn moeite een snoeiharde rechterstoot op zijn hoofd en ging snel neer naar het canvas waarop Woodley hem volgde. Till wist een hoop onbeantwoorde ellenbogen en stoten te absorberen en het leek even dat Woodley moe aan het worden was. Op dat moment maakte Woodley een transition en wist Till te verslaan via D’Arce choke in de tweede ronde.

Toen Woodley in zijn post-fight interview met Joe Rogan gevraagd werd wie hij als de volgende uitdager ziet gaf hij het volgende aan:

“It’s kind of tough to say. Anytime I say I want to fight a certain person I don’t get the response I want, so I’m just going to keep doing what I’m doing. Whoever they put i front of me, I’m going to beat him up.”



REACTIES