next event
search
Alistair Overeem vs. Sergey Pavlovich toegevoegd aan UFC ChinaBron foto:

Alistair Overeem vs. Sergey Pavlovich toegevoegd aan UFC China

Oct 19, 2018 Nederlandse sloper Alistair Overeem neemt het op tegen ongeslagen Fight Nights Global kampioen Sergey Pavlovich. UFC Fight Night 141 zal in Beijing, China afspelen op 24 november in de Cadillac Arena!

Alistair Overeem zal in november weer in de octagon verschijnen nadat hij in juni verloor van Curtis Blades. Wellicht de beste heavyweight striker in de UFC, Overeem gaat heel stuk langer mee dan zijn tegenstander en heeft hij tegen zowat alle legendes van de sport gestaan in zowel het kickboksen als MMA. De ervaring zou het verschil moeten gaan maken in deze partij maar makkelijk zal het zeker niet worden. "The Reem" kan goed een overwinning gebruiken aangezien hij twee achtereenvolgende verliespartijen heeft van Blades en Ngannou.

Qua records verschillen de atleten nogal van elkaar met 61 partijen voor Overeem en maar 12 partijen voor Pavlovich. Waar Overeem een striking achtergrond heeft, heeft Pavlovich een worstel achtergrond maar die weet het merendeel van zijn partijen via KO te beslissen in de eerste ronde. Sergey Pavlovich heeft het gros van zijn carrière bij Fight Nights Global gevochten en heeft daar hele hoge ogen weten te trekken. In twee jaar heeft de atleet maar liefst 9 achtereenvolgende winstpartijen behaald en daar ook nog eens 8 van in de eerste ronde.



REACTIES