next event
search
Wat je kan verwachten tijdens de eerste Enfusion MMA editieBron foto:

Wat je kan verwachten tijdens de eerste Enfusion MMA editie

Oct 10, 2018 Zaterdag 13 oktober zal Enfusion zijn eerste MMA editie gaan houden in de Limeshal in Alphen aan de Rijn. Wil jij erbij zijn? Doe dan mee met onze win-actie!

Enfusion stapt in een nieuwe business namelijk MMA. Er zullen speciale regels van toepassing zijn om de kickboksers en boksers kennis te laten maken met de sport Mixed Martial Arts. De organisatie geeft aan niet te willen concurreren met andere MMA organisaties maar meer de focus te leggen op het staande gevecht vandaar de speciale regels die je onderaan kan vinden. Vele kickboksers zullen hun debuut maken zaterdag 13 oktober in Alphen aan de Rijn.

Zo ook Chellina Chirino zal haar MMA-debuut maken aanstaande zaterdag tijdens Enfusion Talents MMA #01. Als kickbokster heeft de Curaçaose dame al verschillende Nederlandse titels en een Europese titel op haar naam staan. Haar tegenstander Kaylee Vos komt ook uit het kickboksen en zal net als Chellina zaterdag voor het eerst de kooi betreden. De ‘Killer Lady’ van Mike’s Gym haalt haar inspiratie uit de Ex-MMA vechtster Ronda Rousey. We zijn benieuwd of wij de technieken van Rousey terug zullen zien in het gevecht met Chellina

Aan het einde van de avond zal Ramon Bonte zijn MMA-debuut maken. De 40-jarige kicbokser heeft al behoorlijk wat partijen op zijn naam staan. Met een record van 87-17-40 en verschillende titels op zijn naam wordt er een knal partij verwacht. Zijn Spaanse tegenstander Aje el Garcia is een stuk jonger maar heeft dan ook een stuk minder partijen op zijn naam staan, 18-3-12. Voor beide is het de eerste keer dat zij een MMA-partij vechten. 

De matchmaking ziet er als volgt uit:

Enfusion Talents MMA #01

Oualid Gherbi vs Jess van Hunen 65kg
Orlando Moritz vs Boy van Boven Heavyweight
Peter van de Wetering vs Fahid Maroun 77kg
Victor Kuijks vs Ghassan Abdenabi 95kg
Chellina Chirino vs Kaylee Vos 62kg

Enfusion MMA #01

Elizio Cabral vs Cenk Cankutaranoglu 85kg
Hans Patjzerik vs Montaser Larousi 85kg
Mehdi Saadi vs Guillermo Ronodimejo 65kg
Raymon Bonte vs Aje el Garcia 95kg

Wil jij deze partijen niet missen? Doe dan mee met onze win-actie! Lees hieronder hoe je kans maakt op kaarten voor het eerste MMA editie van Enfusion in Alphen aan de Rijn.


Speciale regels
Er zullen twee verschillende leagues zijn om het zomaar te noemen. Om deel te nemen aan Enfusion MMA Talents is een vereiste dat de deelnemer nog nooit onder MMA regels heeft gevochten. De rondes zijn drie keer vier minuten en het grondgevecht is gelimiteerd tot 60 seconden. Overigens moet de deelnemer na drie partijen overstappen naar Enfusion MMA.

In Enfusion MMA zijn de rondes drie keer vijf minuten en is het grondgevecht gelimiteerd tot 90 seconden. Voor de rest zijn de regels hetzelfde qua toegestane technieken, illegale technieken en manieren van winst zoals, KO/TKO, submission en decision.




REACTIES