next event
search
Duane van Helvoirt vs. Jarno Errens voor de Big Game featherweight titelBron foto: Big Game

Duane van Helvoirt vs. Jarno Errens voor de Big Game featherweight titel

Oct 21, 2018 Duane van Helvoirt en Jarno errens zullen het co-main event gaan verzorgen van Big Game in een featherweight titelgevecht.

De Duitse organisatie Big Game heeft laten weten het co-main event te hebben gematcht. Ze zullen twee Nederlanders de kans geven om voor de featherweight titel te vechten op 23 maart.

De uit CSA trainende Duane van Helvoirt (17-8) heeft altijd nog een 100% finish rate in zijn 17 overwinningen en gaat de partij altijd in om het voortijdig te beslissen. In zijn laatste uiting wist hij Anthony Engelen te verslaan via rear-naked choke in de eerste ronde tijdens WFL MMA 2. Zijn ijzersterke ground-game zorgt voor de meeste overwinningen en met 13 submissions op zijn record is hij voor iedereen een gevaarlijke tegenstander.

Jarno Errens (8-1) heeft in zijn carrière maar één keer verloren en dat was terug in 2016. Sindsdien heeft Errens zeven achtereenvolgende winstpartijen behaald waarvan de helft via submission. Errens traint bij team Thriving en is vooral in Duitsland en België actief geweest tijdens zijn jonge carrière. Hij heeft de Strength and Honour featherweight titel afgelopen maand nog met succes verdedigd tijdens de laatste editie.



REACTIES