next event
search
Frankie Edgar geblesseerd maar Yair Rodriguez stapt in op short noticeBron foto:

Frankie Edgar geblesseerd maar Yair Rodriguez stapt in op short notice

Oct 27, 2018 Frankie Edgar zou op 10 november tegenover Chan Sung Jung "The Korean Zombie" staan tijdens UFC Denver, maar dat gaat niet door...

Weer een main event veranderd.... Dit keer is het Frankie Edgar die een blessure heeft opgelopen geeft zijn manager Ali Abdelaziz vrijdagavond aan. Het is voorlopig onduidelijk waaraan Edgar geblesseerd is maar het is wel duidelijk dat hij niet zal deelnemen aan UFC Denver.

De voormalige kampioen zou tegenover Chan Sung Jung oftewel "The Korean Zombie" staan in het main event maar een blessure heeft roet in het eten gegooid. Gelukkig stapt Yair "Pantera" Rodriguez voor Edgar in de plaats en heeft de organisatie het main event nog weten te redden.

Rodriguez (10-2) heeft niet gevochten sinds hij in mei 2017 verloorvan Edgar. De spectaculaire Mexicaanse atleet moest eigenlijk tegen Zabit Magomedsharipov vechten tijdens UFC 228 in september. Helaas moest hij terug trekken vanwege een blessure. Rodriguez, 26, won zijn eerste vijf gevechten voordat hij van Edgar verloor en zag er erg indrukwekkend uit.

Jung (14-4) keerde terug van zijn Koreaanse militaire verplichtingen om Dennis Bermudez knock out te slaan in 2017. "The Korean Zombie" had daarvoor bijna vier jaar stil gestaan doordat hij een knieoperatie nodig had. Jung, 31, was een van de beste featherweights ter wereld en voor zijn afwezigheid verloor hij een titelgevecht tegen Jose Aldo in 2013.

De kaart, op 10 november, staat gepland als het 25-jarig jubileumfeest van de UFC in de stad waar het allemaal begon. In november 1993 hield de promotie zijn allereerste evenement, in Denver.



REACTIES