next event
search
Georgina van der Linden komt weer in actie!Bron foto: KOK/Fightersheart

Georgina van der Linden komt weer in actie!

Oct 30, 2018 Na Vlad Tuinov is er nu nog een vechter bekend gemaakt: Georgina van der Linden. De 'Lady Killer' zal zaterdag 30 maart in Sporthal Valkenhuizen te Arnhem weer in actie komen.


King of Kings World Championshop komt naar Nederland! KOK is vooral actief in Letland, Litouwen, Moldavië, Poland, Estland, Rusland, Duitsland en Cyprus, maar daar komt verandering in. Op zaterdag 30 maart zal dit evenement van proportie in samenwerking met Fightersheart plaatsvinden in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Achter de schermen is Fightersheart druk bezig om partijen neer te zetten die het publiek wil zien. 

De 17-jarige Georgina van der Linden werkt hard aan haar carrière en is meervoudig wereldkampioen. De ‘Lady Killer’ veroverde in mei j.l. nog de 57kg Enfusion wereldtitel. Het blijkt nogal lastig te zijn om voor Georgina een tegenstander te vinden, maar het is Fightersheart wel gelukt. Van der Linden zal tegen de Zwitserse Jessica Marazzi vechten. Ook Jessica is meervoudig wereldkampioen en zal zeker komen om te knokken. De dames zullen strijden om de felbegeerde KOK-titel. 





REACTIES