next event
search
JEMYMA BETRIAN WINT EINDHOVEN BOX CUPBron foto:

JEMYMA BETRIAN WINT EINDHOVEN BOX CUP

Oct 14, 2018 JEMYMA BETRIAN WINT EINDHOVEN BOX CUP

Jemyma Betrian heeft afgelopen weekend de EINDHOVEN BOX CUP gewonnen bij de vrouwen in de gewichtsklasse -57 kg. Dit deed zij door in een wekend drie partijen te winnen tegen tegenstandsters uit Frankrijk, Rusland en Belgie. Niet alleen won zij de gouden medaille in haar gewichtsklasse, zij werd ook uitgeroepen tot beste vrouwelijke bokster van het EINDHOVEN BOX CUP evenement.

Jemyma vierde in het verleden al grote successen in boksen en was jarenlang ongeslagen in het Kickboksen. Hierna vetrok zij naar Amerika om zich in het MMA te sorten en trainde hier voor bij Edmond Tarverdyan, de trainer van Ronda Rousey. Na twee partijen die ze allebei won sloeg het noodloot toe en scheurde Jemyma haar kruisbanden.

Na een lange revalidatie en een ongelukkige comeback in het kickboksen lijkt zij zich nu geheel op het boksen te hebben gericht. Jemyma zal binnenkort afreizen naar India om daar aan het WK boksen meedoen.REACTIES