next event
search
Meervoudig wereldkampioen Hicham el Gaoui vecht ook op KOKBron foto:

Meervoudig wereldkampioen Hicham el Gaoui vecht ook op KOK

Oct 31, 2018 ‘The Magician’ stapt weer de ring in op zaterdag 30 maart tijdens het King of Kings World Championship in Sporthal Valkenhuizen Arnhem. Maar dit keer pakt hij het anders aan…
Hicham 'The Magician' el Gaoui heeft al wat titels op zijn naam staan, nu nog de KOK-wereldtitel. El Gaoui won in februari nog van Ulrik Bokeme en in maart van Benjamin Masudi. Laatst genoemde moest na 2 rondes opgeven nadat Hicham zijn vernietigende knieën op het lichaam van Benjamin los liet.

'The Magician' staat bekend om het vele gebruik van knieën en afhaaltrappen, dit zijn dan ook zijn 'favoriete wapens. Normaal is hij ook een berekende en tactische vechter, hij zou zichzelf als een slimme vechter omschrijven, maar nu gaat wil hij het anders aanpakken.

"Ik ga het wat anders proberen aan te pakken de volgende keer. Ik ga wat dommer vechten met meer risico. Het publiek hier in Nederland houdt daar meer van," vertelt Hicham. "Ik zal fitter, sterker en hongeriger dan ooit te voren in de ring stappen. Het wordt een knokpartij."

Voor de ex-coach en ex-trainer van o.a. Ilias Bulaid en Mohammed Jaraya is het alles of niets deze avond. Niet knipperen, want het kan zo voorbij zijn!REACTIES