next event
search
Wat te verwachten tijdens Enfusion in OberhausenBron foto:

Wat te verwachten tijdens Enfusion in Oberhausen

Oct 26, 2018 Enfusion staat bekend om hun goedgevulde programma vol knalpartijen. Mixfight is er zaterdag 27 oktober weer bij en zal weer zorgen voor de live uitslagen!


Met 33 partijen wordt het publiek zaterdag 27 oktober vermaakt in het König Pilsener Arena in Oberhausen. Een avond vol spektakel als we kijken wie er op het programma staan. Buiten de 4 wereldtitelgevechten om staat er ook een kwalificatietoernooi op het programma.

De winnaar van dit toernooi kwalificeert zich voor het toernooi in Abu Dhabi waar 100.000 euro op het spel staat. Mohammed Lazrak, Karim Allous, Bilal Loukili en Nordin van Roosmalen zullen strijden om die felbegeerde plek. Nordin vocht onlangs tegen Chahid el Hadj in Antwerpen, hij won deze partij op punten. Ook Bilal kwam in actie in Antwerpen, toen verloor hij van Youssef Challouki. Van Roosmalen en Loukili zullen in de eerste ronde tegen elkaar vechten om een plek in de finale. 

Als een na laatste van de avond komt Tayfun Ozcan in actie tegen de Roemeense Amansio Paraschiv. Tayfun weet altijd mooie partijen neer te zetten en wordt niet voor niets de ‘Turkish Turbine’ genoemd. Ozcan heeft namen als Mohammed Jaraya, Andy Souwer en William Diender weten te verslaan. De ‘Turkish Turbine’ is al een lange periode ongeslagen en won de laatste tijd bijna al zijn partijen met een (technische) knock-out.

Levi Kuyken staat zaterdag tegenover Bogdan Stoica in de ring. Onlangs stond Levi nog tegenover de oudere broer van Bogdan, Andrei Stoica. Andrei zette de winst op zijn naam en sloeg daarmee de Belgische Kuyken uit het zwaargewichttoernooi van WFL in Almere. Zaterdag is de jongere Stoica aan de beurt, de Colosseum vechter strijdt dan om de wereldtitel.

Ook Levi Rigters vecht om de wereldtitel deze avond, zijn tegenstander is de Slovaakse Martin Pacas. Rigters tekende begin dit jaar een contract voor 4 jaar bij Enfusion. Direct kreeg hij de kans om te vechten in Abu Dhabi en won zijn partij in de 2e ronde met een technische knock-out. Nu vecht de jonge Levi voor de zwaargewichttitel die Luis Tavares achter liet nadat Tavares overstapte naar GLORY. 

De avond staat vol met knalpartijen en zal dan ook met vuurwerk worden afgesloten. Als laatste betreden Aziz Kallah en Endy Semeleer de ring. Deze heren zouden al 2 keer over tegen elkaar vechten, maar de partij ging steeds niet door. Nu is het dan eindelijk zover en is Endy van plan Aziz van zijn titel te strippen. Kallah is niet onder de indruk en kijkt ernaar uit om Semeleer 5 rondes lang een pakslaag te geven. 

Enfusion Live #70 zal zaterdag 27 oktober uitgezonden worden op Viceland met commentaar verzorgd door legende Fred Royers. De rest van de partijen kan je bekijken via pay-per-view of door gewoonweg aanwezig te zijn. Uiteraard zorgt Mixfight weer voor de liveuitslagen via onze website en Twitter.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA Event Coverage 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
 

Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"

MMA 
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk