next event
search
Anissa Meksen neemt wraak op Jady Menezes (video)Bron foto: GLORY/James Law

Anissa Meksen neemt wraak op Jady Menezes (video)

Nov 3, 2018 Na de controversiële uitslag in Denver verklaarde Anissa Meksen de oorlog, zij kwam haar woorden na tijdens GLORY 61 in Lyon.


Jady Menezes ging tijdens GLORY 56 in Denver ervandoor met de titel tot grote verbazing van vele toeschouwers en zelfs de presentatoren. Anissa Meksen liet het er zeker niet bij zitten en diende direct een officiële verzoek in tot een rematch in Lyon. Via Instagram verklaarde Anissa de oorlog en beloofde haar knock-out te slaan. Ze zou het niet meer aan de jury overlaten, die hadden haar niet gerespecteerd. 

Een oorlog was het zeker tijdens GLORY 61 in Lyon. Meksen ging er vol in en was duidelijk gebrand om met een knock-out haar belt terug te winnen. In de 1e ronde hebben de juryleden haar niet teleurgesteld. De ronde werd unaniem aan haar toegekend. De tweede ronde duurde niet lang nadat Meksen zag dat Menezes aangeslagen was door een linkerstoot die Meksen plaatste. Direct liet Anissa haar stoten lopen, daar had Jady geen antwoord op. 

Menezes sloeg amper terug, werd de hele ring door geslagen en ontving een stortvloed aan stoten in haar gezicht van Meksen. Het leek alsof Anissa bijna gefrustreerd werd dat Jady maar niet knock-out ging. Uiteindelijk stopte de scheidsrechter het gevecht en won Anissa haar belt terug met een technische knock-out.

 




REACTIES