next event
search
Gegard Mousasi zet in januari zijn middleweight titel op het spelBron foto: Bellator MMA

Gegard Mousasi zet in januari zijn middleweight titel op het spel

Nov 20, 2018 Bellator middleweight kampioen Gegard Mousasi zal in januari tegenover ongeslagen Rafael Lovato Jr. staan.

Het werd vannacht bekend gemaakt dat Bellator middleweight kampioen Gegard Mousasi (45-6-2) zijn titel in januari op het spel gaat zetten tegen ongeslagen Rafael Lovato Jr. (9-0).

Bellator 214 gaat zich afspelen in The Forum in Inglewood, Californië op 26 januari. Er zullen twee titels op het spel staan die avond want naast een middleweight titelgevecht zullen Ryan Bader (26-5) en Fedor Emelianenko (38-5-1NC) het gaan uitvechten om te bepalen wie zich Bellator heavyweight kampioen mag gaan noemen.

Gegard Mousasi komt van een spectaculaire finish af tegenover welterweight kampioen Rory MacDonald. Dit zal de tweede titelverdediging zijn van de Leidenaar en ga er maar vanuit dat hij het net zo snel klaar wil maken als de vorige partij. "The Dreamcatcher" heeft sinds 2016 niet meer verloren en heeft momenteel acht achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan.

Rafael Lovato Jr. is ongeslagen in negen partijen en hoopt daar nummer tien bij te zetten. De voormalig Legacy Fighting kampioen heeft een hele sterke ground-game en heeft niet voor niets een vierde graads zwarte band in Brazilian Jiu-Jitsu. Dit zal zijn zesde partij worden voor de organisatie en hij heeft in de helft daarvan een finish weten af te dwingen in de eerste ronde.



REACTIES